HoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan matkailu käännös suomi-englanti

  • tourism
    The other victim has been tourism. Toinen uhri on ollut matkailu. Tourism, as I said, has been killed off. Kuten sanoin, matkailu on tapettu. Tourism is another resource to be exploited. Matkailu on toinen arvokas resurssi.
  • travel
    us
    The words ‘travel’ and ‘voyage’ should regain their original meanings. Meidän olisi palautettava sanojen "matkailu" ja "matka" alkuperäiset merkitykset. The visa waiver covers the holders of diplomatic, service or official passports travelling for purposes of tourism or business. Viisumivapaus kattaa diplomaatti-, virka- tai virkamatkapassin haltijat, jotka matkustavat matkailu- tai liiketarkoituksessa. The agreement does not replace but supplements the existing bilateral agreements, which cover travel for purposes other than tourism or business. Sopimuksella ei korvata vaan täydennetään olemassa olevia kahdenvälisiä sopimuksia, jotka kattavat muussa kuin matkailu- ja tai liiketarkoituksessa matkustavat henkilöt.

Sanan matkailu määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja