VaihtoautotViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan menot käännös suomi-englanti

 • expenditure
  us
  What exactly is compulsory expenditure and what is non-compulsory expenditure? Mitä ovat pakolliset menot ja mitkä menot eivät ole pakollisia? As far as I am concerned, all expenditure is real. Minun osaltani kaikki menot ovat todellisia. The Court does not think it is Community expenditure. Tuomioistuimen mukaan kyseessä eivät ole yhteisön menot.
 • outlay
  The Amendment did, in fact, aim to give the Bureau the task of withholding all payments of travel expenses that exceeded actual outlay. Tämän tarkistuksen tavoitteenahan oli valtuuttaa puhemiehistö hylkäämään todelliset menot ylittävät matkakulukorvaukset. There will be high IT and training outlays and repackaging costs, which we must not underestimate, especially in the case of small business. Tietotekniikan ja koulutuksen menot sekä pakkauskustannukset muodostuvat korkeiksi. Emme saa aliarvioida tätä asiaa erityisesti pienten yritysten osalta. It is not an ideal budget, but I do think that outlays have been apportioned in a sensible way and cover all the priorities of the European Union. Talousarvio ei ole ihanteellinen, mutta katson, että menot on jaettu järkevästi ja ne kattavat kaikki Euroopan unionin painopistealat.
 • spend
  us
  Thirdly: choose sound public spending. Kolmanneksi: valitkaa järkevät julkiset menot. Where spending is unnecessary, we should oppose it. Kun menot ovat tarpeettomia, meidän pitäisi vastustaa niitä. When extra spending is justified, we should support it. Kun ylimääräiset menot ovat perusteltuja, meidän pitäisi tukea niitä.

Sanan menot määritelmät

 • se, kuinka paljon johonkin kulutetaan rahaa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja