ReseptitHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan merkityksellinen käännös suomi-englanti

 • important
  us
  Without a doubt the Novo report is exceptionally important. Novon mietintö on epäilemättä poikkeuksellisen merkityksellinen. The question of prior approval is also important. Myös ennakkolupaa koskeva kysymys on merkityksellinen. We believe it is a very important and significant initiative. Meistä se on erittäin tärkeä ja merkityksellinen aloite.
 • meaningfulWe want to be a meaningful partner for Iraq. Haluamme olla Irakille merkityksellinen kumppani. This statement must be meaningful and it must be followed by concrete measures. Julkilausuman on oltava merkityksellinen ja sitä on seurattava konkreettisia toimenpiteitä. Let us give meaningful expression to Article 2 of the European Convention on Human Rights which is the right to life. Osoittakaamme, että Eurooppa-valmistelukunnan perusoikeuskirjan 2 artikla, joka koskee oikeutta elämään, on todellakin merkityksellinen.
 • momentous
  us
  The European Union's enlargement to the east and south-east marks a momentous change in Europe. Euroopan unionin laajentuminen itään ja kaakkoon on merkityksellinen muutos Euroopassa. We are currently engaged in a long and momentous political debate, in which I shall endeavour not to repeat what has already been said. Edessämme on kuitenkin tänään laaja poliittinen keskustelu, joka on mielestäni hyvin merkityksellinen. Momentous, because of the importance of the subject under discussion: BSE, about which hardly anything is known - neither what the pathogenic agent is, nor how it is transmitted. Pyrin välttämään jo tässä kokouksessa mainittujen asioiden toistoa. Keskustelu on merkityksellinen sen aiheen, BSEtaudin vuoksi; siitä ei tiedetä lähes mitään, ei sen syntyperää, ei tarttumistapaa.
 • significant
  us
  We believe it is a very important and significant initiative. Meistä se on erittäin tärkeä ja merkityksellinen aloite. In my view, the arrest warrant is a most significant development. Mielestäni pidätysmääräys on erittäin merkityksellinen uudistus. Might we ask that a significant step is taken by the other side as well? Voimmeko pyytää, että myös toisella puolella otetaan merkityksellinen askel eteenpäin?

Sanan merkityksellinen määritelmät

Esimerkit

 • Kaikki hokeman sanat eivät ole merkityksellisiä.
 • Hänen mukanaolonsa on yhteisen tavoitteen saavuttamiselle merkityksellinen.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja