BlogitHoroskooppiReseptitViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan merkityksetön käännös suomi-englanti

 • meaningless
  us
  This is absolutely not a meaningless question. Tämä ei todellakaan ole merkityksetön kysymys. Mr President, I have to describe Mr Karas's speech as meaningless. Arvoisa puhemies, minun on todettava Karasin puheen olevan merkityksetön. Now we find that the whole time-consuming process was a meaningless charade. Nyt havaitsemme, että koko tämä aikaa vievä prosessi oli merkityksetön farssi.
 • negligible
  The number of applications is extremely minor and the damage to the environment negligible. Sovellutusten määrä on äärimmäisen pieni ja ympäristövahinko merkityksetön. We found errors, but their effects were negligible.
 • insignificant
  us
  This is not an insignificant achievement. Tämä ei ole merkityksetön saavutus. The commodity has an insignificant market value as well. Varsinkin kun tuotteella on merkityksetön markkina-arvo. The issue of the Legislative Council is not insignificant. Kysymys lakiasiain neuvostosta ei ole merkityksetön.
 • immaterial
  Because ghosts are immaterial, they can pass through walls.Objection, Your Honour! The defendants criminal record is immaterial to this case.
 • inane
  This supremely gifted kid told me that in the early elementary grades, the songs sung in music class were so inane that he wanted to skip grades already! Eventually he did, so better late than never
 • inconsequential
  You will never know the exact atomic time when you started reading this phrase; of course, thats inconsequential.
 • indifferent
  us
  If a government has a solid majority, it will be fairly indifferent. Jos hallituksella on selvä enemmistö, äänestys on melko merkityksetön. He was indifferent to the proposal, since it didn’t affect him, either way.She responded with an indifferent shrug.
 • irrelevant
  It is that Europe has proved to be irrelevant if it is not acting together. Opin myös, että Eurooppa on merkityksetön, jos se ei toimi yhtenäisesti. It follows that the European Constitution is also irrelevant, as well as dead! Tästä seuraa, että myös Euroopan unionin perustuslaki on merkityksetön ja hyödytön! The directive is irrelevant to all existing nuclear power stations in the European Union. Direktiivi on merkityksetön kaikille nykyisille ydinvoimaloille Euroopan unionissa.
 • thoughtless
  us
  A thoughtless remark.The debate turned into thoughtless bickering.
 • unimportant
  us
  That is an unimportant detail. Se on merkityksetön yksityiskohta. After all, it is such an unimportant issue.' Tuohan on aivan merkityksetön kysymys." Nevertheless, this subject is not unimportant. Se ei kuitenkaan ole merkityksetön aihe.
 • unremarkable
 • vacuous

Sanan merkityksetön määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja