VaihtoautotViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan mieletön käännös suomi-englanti

 • senselessMadam President, after the cease-fire, the senseless war between Ethiopia and Eritrea has broken out once again. Arvoisa puhemies, mieletön sota Etiopian ja Eritrean välillä on syttynyt tulitauon jälkeen uudelleen. Some participants in this discussion, particularly those from the world of industry, claim that it is a senseless proposal. Jotkut tähän keskusteluun osallistuneet, erityisesti teollisuuden edustajat, väittävät, että tämä olisi mieletön ehdotus. The blow to his head rendered him senseless, he didnt awaken until he was in the ambulance.
 • absurd
  us
  This type of accusation is absurd. Tämänkaltainen syytös on mieletön. I think the situation we find ourselves in is completely absurd. Mielestäni tilanne, jossa nyt olemme, on aivan mieletön! The whole of this absurd idea should be rejected. Koko tämä mieletön ajatus pitää hylätä!
 • amazing
  us
 • crazy
  us
  Economically, then, the situation is very tricky to downright crazy. Taloudellisesti asia on siis hyvin ongelmallinen, jollei peräti mieletön. The whole thing is completely crazy and it is a tragedy that none of you have done a real job in your lives or you would understand this. Koko asia on täysin mieletön, ja on surullista, että kukaan teistä ei ole koskaan tehnyt oikeaa työtä, sillä silloin ymmärtäisitte tämän. I wish to put on the record the position of the ED wing of the EPP that the Council was crazy to reject the package that was on the table. Haluaisin, että pöytäkirjaan merkitään PPE-ryhmän DE-siiven kanta, jonka mukaan neuvosto oli mieletön hylätessään käsiteltävänä olleen paketin.
 • epicThe Icelandic epic took all night to recite.The book was an epic in four volumes.Beowulf is an epic poem
 • insensible
 • lallapalootza
 • mad
  us
  Left to them, we will accept it for a fact that our world is either bad or mad. Jos jätämme sen heidän käsiinsä, hyväksymme tosiasiana sen, että maailma on joko paha tai täysin mieletön. You want to spend $1000 on a pair of shoes? Are you mad?Hes got this mad idea that hes irresistible to women
 • nonsensical
 • preposterous
  us
  It is a preposterous proposal and utterly unnecessary. Tämä on mieletön ja täysin tarpeeton ehdotus. We have not rejected the proposal or said that the whole thing is preposterous. Emme ole hylänneet ehdotusta tai sanoneet, että koko juttu on aivan mieletön. It is preposterous to try and aim to close the gap on armament spending between the EU and the United States. Pyrkimys kaventaa kuilua EU:n ja Yhdysvaltojen sotilastarvikekulujen välillä on mieletön.

Sanan mieletön määritelmät

 • absurdi, järjetön, järjenvastainen; mieltä vailla; sellainen, jolla ei ole mieltä

Esimerkit

 • Toi sun maalauksesi on aivan mieletön! Se on niin hieno, ettei sitä voi oikein käsittää.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja