BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitTietovisat

Sanan miesvaltainen käännös suomi-englanti

  • male
    us
    I do not accept that the Commission is male-dominated. En ole sitä mieltä, että komissio on miesvaltainen toimielin. Finally, I would like to say that the car industry is an important workplace, an often predominantly male workplace, and it has our full support. Lopuksi toteaisin, että autoteollisuus on merkittävä työllistäjä ja usein hyvin miesvaltainen työpaikka, ja se saa täyden tukemme. male writers
  • predominantlyFinally, I would like to say that the car industry is an important workplace, an often predominantly male workplace, and it has our full support. Lopuksi toteaisin, että autoteollisuus on merkittävä työllistäjä ja usein hyvin miesvaltainen työpaikka, ja se saa täyden tukemme. The membership is predominantly elderly, 90% are over age 60.
  • predominantly maleFinally, I would like to say that the car industry is an important workplace, an often predominantly male workplace, and it has our full support. Lopuksi toteaisin, että autoteollisuus on merkittävä työllistäjä ja usein hyvin miesvaltainen työpaikka, ja se saa täyden tukemme.

Sanan miesvaltainen määritelmät

  • sellainen, jossa on enemmistö miehiä

Esimerkit

  • Työpaikkani on miesvaltainen.
  • miesvaltainen ala

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja