VaihtoautotTietovisatNauris.fiBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan minä käännös suomi-englanti

 • me
  us
  As for me, I am pleased about this. Minä puolestani olen siitä iloinen. Allow me to say that I do not think so. Haluan sanoa, että minä en ole sitä mieltä. Can you hear me?
 • ego
 • I/translations
 • I
  us
  Mankind - you and I. Who are we, you and I? Ihmiskunta - sinä ja minä. Keitä me olemme, sinä ja minä? Surely it is a case of 'do as I say, not as I do'. "Tehkää kuten minä sanon, älkää niin kuin minä teen" on tässä selvästi mottona. I doubt that greatly, Commission, and I am a historian. Minä epäilen sitä suuresti, arvoisa komissio, ja minä olen historioitsija.
 • self
  us
  I interpret your words as self-criticism on the part of the Commission. Minä tulkitsen nämä sanat komission itsekritiikiksi. Around 500 Members and myself look forward to a self-confident, successful and fair cooperation. Minä ja noin 500 muuta parlamentin jäsentä odotamme itsevarmaa, menestyksekästä ja reilua yhteistyötä. This argument was put forward by the defendant self.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja