TV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan mitään käännös suomi-englanti

 • ''nekande
 • any
  us
  Nor does it disparage any area. Siinä ei myöskään väheksytä mitään alaa. I see no reason for any prohibition here. Mitään esteitä ei ole, koska en näe niille mitään syytä. Nor do we have any clear definitions, either. Meillä ei myöskään ole mitään selkeitä määritelmiä.
 • anything
  us
  I do not believe that this has anything, anything at all to do with it. Luulen, ettei sillä ole mitään, ei kerrassaan mitään tekemistä asian kanssa. The committee’s report has neither divulged anything new, nor has it proved anything. Valiokunnan mietinnössä ei ole esitetty mitään uutta, eikä siinä ole näytetty mitään toteen. I will neither confirm nor deny anything in this matter. Minä en vahvista tässä asiassa mitään enkä myöskään kiistä tässä asiassa mitään.
 • at all
  us
  I think that is nothing at all. Mielestäni se ei ole yhtään mitään. There would be no effect at all. Sillä ei olisi mitään vaikutusta. There is quite simply no Europe at all. Mitään Eurooppaa ei yksinkertaisesti ole olemassa.
 • something
  us
  We cannot invent something new. Emme voi keksiä mitään uusia näkökohtia. It does not cost anything to ban something. Jonkin asian kieltäminen ei maksa mitään. It will get worse if we do not do something. Se huononee, jos emme tee mitään.

Sanan mitään määritelmät

 • indefiniittinen, taivutusmuoto'') ''yksikön partitiivimuoto sanasta''''mikään'
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja