VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan mittaus käännös suomi-englanti

  • measurement
    Representative measurement is necessary here, otherwise air quality will not improve. Tässä tapauksessa kattava mittaus on välttämätöntä, koska muuten ei ole vielä puhettakaan ilmanlaadun parantumisesta. To these Members, I would simply say that we have a digital tachograph that can provide the measurements. Kyseisille parlamentin jäsenille sanon vain, että meillä on digitaalinen ajopiirturi, jolla mittaus voidaan tehdä. Needless to say, this is a more effective monitoring method than the random measurement method used twice a year. On selvää, että tämä on parempi valvontatapa kuin se, että mittaus suoritetaan kaksi kertaa vuodessa sattumanvaraisena ajankohtana.
  • measure
    us
    It is a hard task to measure results, however; in practice it is impossible. Tulosten mittaus on vaikea tehtävä, käytännössä mahdoton. Representative measurement is necessary here, otherwise air quality will not improve. Tässä tapauksessa kattava mittaus on välttämätöntä, koska muuten ei ole vielä puhettakaan ilmanlaadun parantumisesta. To these Members, I would simply say that we have a digital tachograph that can provide the measurements. Kyseisille parlamentin jäsenille sanon vain, että meillä on digitaalinen ajopiirturi, jolla mittaus voidaan tehdä.

Sanan mittaus määritelmät

Esimerkit

  • Pituuden ja pinta-alojen mittaukset tehdään usein laseria ja mikrotietokonetta hyödyntävillä laitteilla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja