TV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan monimutkainen käännös suomi-englanti

 • complex
  uk
  Yes, the situation is complex. Tilanne on todella monimutkainen. This is a very complex question. Tämä kysymys on erittäin monimutkainen. So we have here a complex problem. Niinpä meillä on monimutkainen ongelma.
 • complicated
  us
  It is unnecessarily complicated. Se on tarpeettoman monimutkainen. It is technically very complicated. Se on teknisesti hyvin monimutkainen. We are told that 'it is complicated'. Meille sanotaan, että "se on monimutkainen".
 • convoluted
  us
  The pattern of the voting list is slightly convoluted because the text is complicated and what is proposed deals with drafting points. Äänestyslistan rakenne on hieman sekava, koska teksti on monimutkainen, ja se, mitä nyt ehdotan, liittyy tekstiluonnoksen kohtiin. He gave a convoluted explanation that amounted to little more than a weak excuse for his absence
 • intricate
  us
  The driving licence directive is very complex and intricate. Ajokorteista annettu direktiivi on hyvin monimutkainen ja monisyinen. For all these reasons, I voted in favour of this report, which is the culmination of a technically intricate process that was difficult to negotiate. Äänestin mietinnön puolesta kaikista näistä syistä. Tässä mietinnössä kulminoituu teknisesti monimutkainen prosessi, joka on vaikeiden neuvotteluiden tulosta. Mr President, Commissioner, the matter under discussion is very intricate and complex, and is one that will have a very far-reaching effect on the food industry. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, käsittelyssä on hyvin monimutkainen ja monitahoinen asia, joka tulee vaikuttamaan hyvin laajasti elintarviketeollisuuteen.
 • labyrinthine
 • recondite
 • sophisticatedMr President, Commissioner, everyone knows today that cars are complex and highly sophisticated products. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, kaikki tietävät nykyään, että auto on hyvin monimutkainen ja pitkälle kehitetty tuote. This is being used by sophisticated organised criminals and is therefore something that, I hope, he will be taking a serious interest in. Tämän kaiken takana on monimutkainen järjestäytynyt rikollisuus, ja toivon komission siksi suhtautuvan siihen vakavasti.

Sanan monimutkainen määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja