ReseptitHoroskooppiBlogitNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan monimutkainen käännös suomi-englanti

 • complex
  uk
  Yes, the situation is complex. Tilanne on todella monimutkainen. This is a very complex question. Tämä kysymys on erittäin monimutkainen. So we have here a complex problem. Niinpä meillä on monimutkainen ongelma.
 • complicated
  us
  It is unnecessarily complicated. Se on tarpeettoman monimutkainen. It is technically very complicated. Se on teknisesti hyvin monimutkainen. We are told that 'it is complicated'. Meille sanotaan, että "se on monimutkainen".
 • convoluted
  us
  The pattern of the voting list is slightly convoluted because the text is complicated and what is proposed deals with drafting points. Äänestyslistan rakenne on hieman sekava, koska teksti on monimutkainen, ja se, mitä nyt ehdotan, liittyy tekstiluonnoksen kohtiin. He gave a convoluted explanation that amounted to little more than a weak excuse for his absence.
 • intricate
  us
  The driving licence directive is very complex and intricate. Ajokorteista annettu direktiivi on hyvin monimutkainen ja monisyinen. For all these reasons, I voted in favour of this report, which is the culmination of a technically intricate process that was difficult to negotiate. Äänestin mietinnön puolesta kaikista näistä syistä. Tässä mietinnössä kulminoituu teknisesti monimutkainen prosessi, joka on vaikeiden neuvotteluiden tulosta. Mr President, Commissioner, the matter under discussion is very intricate and complex, and is one that will have a very far-reaching effect on the food industry. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, käsittelyssä on hyvin monimutkainen ja monitahoinen asia, joka tulee vaikuttamaan hyvin laajasti elintarviketeollisuuteen.
 • labyrinthine
 • recondite
 • sophisticated
  Mr President, Commissioner, everyone knows today that cars are complex and highly sophisticated products. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, kaikki tietävät nykyään, että auto on hyvin monimutkainen ja pitkälle kehitetty tuote. This is being used by sophisticated organised criminals and is therefore something that, I hope, he will be taking a serious interest in. Tämän kaiken takana on monimutkainen järjestäytynyt rikollisuus, ja toivon komission siksi suhtautuvan siihen vakavasti.
 • complicate
  It is unnecessarily complicated. Se on tarpeettoman monimutkainen. It is technically very complicated. Se on teknisesti hyvin monimutkainen. We are told that 'it is complicated'. Meille sanotaan, että "se on monimutkainen".
 • involved
  us
  The complicated background to the conflict shows the depth of the divisions involved. Konfliktin monimutkainen tausta osoittaa näiden erimielisyyksien vakavuuden. He was a kind man, and there was nothing wrong with him, but it all got very involved. Hän oli ystävällinen eikä hänessä ollut mitään vikaa, mutta asiasta tuli hyvin monimutkainen. It is ridiculous that we should be involved in the minutiae of this directive given how complex and yet how important it is. On naurettavaa, että meidän olisi puututtava tämän direktiivin yksityiskohtiin, kun otetaan huomioon, miten monimutkainen ja kuitenkin niin tärkeä direktiivi on.
 • tricky
  us
  The use of biometrics is a tricky question from the point of view of data protection. Biometristen tunnisteiden käyttö on monimutkainen kysymys tietosuojan kannalta. The Union now needs to tackle the tricky operation of transferring all the data into the new SIS II system. Unionilla on nyt edessään monimutkainen tehtävä siirtää kaikki tiedot uuteen SIS II-järjestelmään. As the rapporteur has already pointed out, this initiative goes about regulating this tricky topic in the right way. Kuten esittelijä edellä totesi, aloitteella pyritään ratkaisemaan tämä monimutkainen kysymys oikealla tavalla.
 • twisting
  us
  The mountain road is even more twisting than the valley road.

Sanan monimutkainen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja