VaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan myönteinen käännös suomi-englanti

 • positive
  us
  This is a very positive thing. Tämä on erittäin myönteinen asia. This is also a positive development. Tämä on myös myönteinen askel. This is a very positive problem. Tämä on hyvin myönteinen ongelma.
 • favourable
  us
  Basically its review is pretty favourable. Pohjimmiltaan sen arvio on melko myönteinen. It was favourable and made two general observations. Komission lausunto oli myönteinen, ja siinä tehtiin kaksi yleistä huomiota. We vote tomorrow, and I trust the outcome will be favourable. Äänestämme huomenna, ja luotan siihen, että tulos on myönteinen.
 • plus
  us
  Freedom of movement for drivers in Europe is a plus. Kuljettajien vapaa liikkuvuus EU:ssa on myönteinen asia. First, to welcome the birth of the Euro Plus Pact, which is a welcome event. Ensinnäkin olen tyytyväinen Euro Plus -sopimukseen, mikä on myönteinen toimenpide. Two plus two equals four.
 • upbeat
  us
  The notes are easy, but its an upbeat tune and should be played fairly quickly.Though he had bad news, he ended with an upbeat forecast for the future.He sounded upbeat when I talked to him.

Sanan myönteinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja