BlogitVaihtoautotReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan myös käännös suomi-englanti

 • also
  us
  So we are also working with them. Työskentelemme siis myös Turkin kanssa. This was timely and also necessary. Oli myös tullut aika tehdä niin, ja se oli myös tarpeen. Thus, this is also a difficult task. Tämä on siis myös vaikea tehtävä.
 • too
  us
  We must keep them in mind too. Meidän on pidettävä myös heidät mielessä. A new approach is required too. Tarvitaan myös uutta lähestymistapaa. After all, Europe must save too. Loppujen lopuksi myös EU:n on säästettävä.
 • as well
  For Europe as well as at home. Euroopan puolesta mutta myös kotimaan puolesta. EU institutions need to as well. Myös EU:n toimielinten on tehtävä niitä. It is for our security as well. Kyse on myös turvallisuudestamme.
 • even
  us
  Even then a vote is fully valid. Äänestys on täysin pätevä myös silloin. Even EUR 850 million is not enough. Myös 850 miljoona euroa on riittämätön määrä. Wine could even be made in Thailand. Viiniä voidaan valmistaa myös Thaimaassa.
 • likewise
  us
  Mr Morillon and Mr Sakellariou said likewise. Myös jäsenet Morillon ja Sakellariou totesivat tämän. Likewise, 9 May has a different meaning for us. Myös 9. toukokuuta merkitsee eri asioita meille. I likewise support any simplifications envisaged. Kannatan myös kaikkea suunniteltua yksinkertaistamista.
 • me too

Sanan myös määritelmät

 • jonkin lisäksi, jonkin ohella, ei ainoastaan; -kin

Synonyymit

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja