VaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan myyjä käännös suomi-englanti

 • salesmanDespite the fact that the parrot is clearly dead, the salesman in the shop refuses to accept this and instead produces a series of bizarre excuses. Siitä huolimatta, että papukaija on selkeästi kuollut, kaupan myyjä kieltäytyy tunnustamasta sitä ja esittää sen sijaan useita outoja selityksiä.
 • sellerThis is the seller, who, in fact, remains the owner. Sen tekee myyjä, joka tosiasiassa pysyy omistajana. The price goes down the more pressed the seller is to sell. Hintataso asettuu sitä alemmaksi, mitä pakottavammasta syystä myyjä joutuu myymään. Meanwhile, subject A does not pay VAT, as he is not the end-seller. Toimija A ei maksa arvonlisäveroa, koska hän ei ole lopullinen myyjä.
 • saleswoman
 • vendor
  us
  This is only of limited application, however, if the vendor is able to prove the contrary. Tässä on kuitenkin rajoituksia, jos myyjä voi toisin osoittaa. In the case of a fault the vendor is obliged to repair the product to full working order within a reasonable period. Jos tavara rikkoutuu, myyjä on velvollinen huolehtimaan siitä, että se korjataan täysin kohtuullisen ajan kuluessa. If the vendor has not provided information about the right to withdraw, it will be possible to send back the item for a year after the date of purchase. Jos myyjä ei ole esittänyt peruutusoikeutta koskevia tietoja, tuote voidaan palauttaa vuoden kuluessa ostohetkestä.
 • salespersonYou go to the shop; the salesperson looks at you as if you were some kind of serial killer and you try to say, 'Well, what do you think I am doing? Kaupassa myyjä katsoo sinua kuin sarjamurhaajaa ja sinä yrität sanoa: ”Mitä sinä oikein kuvittelet minun tekevän?

Sanan myyjä määritelmät

Esimerkit

 • Käytetyn osakehuoneiston myyjä on vastuussa asunnon virheistä kahden vuoden ajan. (kkv.fi
 • Saksalaisen vähittäiskaupan myyjän keskipalkka on 38 viikkotyötunnin mukaan laskettuna noin 1 890 euroa kuukaudessa ilman lisiä. (iltasanomat.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja