HoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan myynti käännös suomi-englanti

 • sale
  us
  Car sales have fallen by 59.4%. Autojen myynti on pudonnut 59,4 prosenttia. Subject: Tax-free sales in the EU Aihe: Tax free -myynti EU: ssa It is not enough to prohibit sales. Ei riitä, että myynti kielletään.
 • trade
  uk
  us
  I can understand the principle that an internal market should not have duty-free trade. Voin ymmärtää, että sisämarkkinoiden periaatteisiin ei kuulu mikään veroton myynti. New figures released today reveal that global sales of Fair Trade certified products reached 1.1 billion in 2005. Tänään julkistetut uudet luvut osoittavat, että reilun kaupan sertifioitujen tuotteiden maailmanlaajuinen myynti nousi 1,1 miljardiin vuonna 2005. Indeed, the sale of these images on the Internet constitutes a vile trade worth billions of euros. On totta, että tällaisten kuvien myynti internetissä on likaista kauppaa, jonka arvo on miljardeja euroja.
 • vendThe frontline victims are the producers or freight forwarders banned in the Vendée and Loire-Atlantique regions. Etulinjan uhreja ovat ne Vendéen ja Loire-Atlantiquen tuottajat tai tavarantoimittajat, joiden tuotteiden myynti on kielletty. Schools should be responsible for the qualitative and nutritional control of school meals, prohibiting the sale of high-fat, high-salt or high-sugar products in bars and vending machines. Koulujen on otettava vastuuta kouluruoan laadun ja ravintoarvojen tarkkailusta ja kiellettävä paljon rasvaa, suolaa tai sokeria sisältävien tuotteiden myynti ruokaloissa ja automaateissa.

Sanan myynti määritelmät

 • myymisen toteutus, tapahtuma, jossa kaupan akti tapahtuu, tuote tai palvelus vaihdetaan rahaa vastaan
 • kaupallisesti tarjolla pito

Esimerkit

 • Yrityksen myynti on laskenut eikä pysäytystä alamäelle ole näkyvissä.
 • Yritysten yhteenlaskettu myynti oli 106,7 miljardia dollaria.
 • olla myynnissä
 • tulla myyntiin
 • vetää myynnistä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja