VaihtoautotTietovisatNauris.fiHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan nöyryys käännös suomi-englanti

 • humbleness
 • humility
  You will only do that if you show these qualities: clarity, leadership, honesty and humility. Onnistutte siinä vain, jos osoitatte seuraavia ominaisuuksia: selkeys, johtamiskyky, rehellisyys ja nöyryys. Humility in common concerns and tenacity in representing them are the qualities that may lead to success. Nöyryys yhteisissä huolenaiheissa ja sinnikkys niiden edustamisessa ovat ominaisuudet, jotka saattavat johtaa onnistumiseen. But such prudence must be accompanied by a great sense of humility on the part of the European Union, two things which, to my mind, go hand in hand. Tähän varovaisuuteen - ja minä miellän nämä kaksi asiaa toisiaan täydentäviksi - Euroopan unionin on kuitenkin lisättävä suuri nöyryys.
 • servility
 • acquiescence
 • modesty
  us
  The committee' s proposal also shows the modesty and respect that is required when we debate research issues. Valiokunnan ehdotuksessa näkyy myös se nöyryys ja kunnioitus, joita tarvitaan tutkimusasioita käsiteltäessä.

Sanan nöyryys määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja