HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatReseptit

Sanan niin kuin käännös suomi-englanti

 • as
  us
  Just as the Sea Empress, just as the Braer did. Aivan niin kuin Sea Empress, aivan niin kuin Braer. Change, as much else, begins at home. Muutos, niin kuin moni muukin asia, alkaa kotona. This explains why I voted as I did. Siksi äänestin niin kuin äänestin.
 • as if
  We are treating it as if it were new. Käsittelemme asiaa niin kuin se olisi uusi. But a lot of people act as if AIDS does not exist. Monet käyttäytyvät kuitenkin niin kuin koko tautia ei olisi olemassa. We must not as if the whole caste system is itself untouchable. Meidän ei pidä käyttäytyä niin kuin koko kastijärjestelmä olisi jotain, mitä ei voi koskettaa.
 • as though
  In the Minutes it sounds as though I am making an accusation. Pöytäkirjassa asia on esitetty niin kuin esittäisin syytöksen. I felt sick, as though Id just eaten a dozen bad oystersShe reached out, as though to touch my face
 • like
  us
  I was right, like 92 others here. Olin oikeassa, niin kuin 92 muutakin täällä. Today, we should tell it like it is. Nykyään asiat on sanottava niin kuin ne ovat. . – It is like I have already said. . – Asia on niin kuin jo totesin.

Sanan niin kuin määritelmät

Esimerkit

 • Syyllisiä olivat niin Matti kuin Pekkakin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja