TV-ohjelmatViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan niin kuin käännös suomi-englanti

 • as
  us
  Just as the Sea Empress, just as the Braer did. Aivan niin kuin Sea Empress, aivan niin kuin Braer. Do as I say, not as I do, seems to be official EU policy. Tee niin kuin sanon enkä niin kuin toimin, näyttää olevan EU:n virallinen politiikka. 'Do as I say and not as I do' could be the new European motto. "Tehkää niin kuin sanon älkääkä niin kuin teen" voisi olla EU:n uusi tunnuslause.
 • as if
  We are treating it as if it were new. Käsittelemme asiaa niin kuin se olisi uusi. But a lot of people act as if AIDS does not exist. Monet käyttäytyvät kuitenkin niin kuin koko tautia ei olisi olemassa. We must not as if the whole caste system is itself untouchable. Meidän ei pidä käyttäytyä niin kuin koko kastijärjestelmä olisi jotain, mitä ei voi koskettaa.
 • as though
  In the Minutes it sounds as though I am making an accusation. Pöytäkirjassa asia on esitetty niin kuin esittäisin syytöksen. For many years, we have treated China as though it were some sort of small child that needed to be chided and argued about, as though we were some superior institution. Olemme kohdelleet Kiinaa monen vuoden ajan niin kuin se olisi jonkinlainen pikkulapsi, jota on sätittävä ja jonka kanssa on väiteltävä, ikään kuin olisimme sen yläpuolella oleva instituutio. I felt sick, as though Id just eaten a dozen bad oysters
 • like
  us
  But we must tell it like it is and not as we would like it to be. Meidän on siitä huolimatta sanottava asiat niin kuin ne ovat eikä niin kuin haluaisimme niiden olevan. I was right, like 92 others here. Olin oikeassa, niin kuin 92 muutakin täällä. Today, we should tell it like it is. Nykyään asiat on sanottava niin kuin ne ovat.

Sanan niin kuin määritelmät

Esimerkit

 • Syyllisiä olivat niin Matti kuin Pekkakin.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja