HoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotNauris.fiBlogit

Sanan nojata käännös suomi-englanti

 • lean
  us
  If we want to lean on the WTO, we ourselves must act according to the rules set by the WTO. Jos haluamme nojata WTO:hon, meidän tulee itse toimia WTO:n sääntöjen mukaisesti. A dead tree is sympathetic, and you can lean against it, whether it is warm or cold; you can only lean against a rock when it is warm. Puu on kuolleenakin sympaattinen, ja siihen voi nojata, oli kylmä tai lämmin, kiveen vain lämpimällä. Finally, I am very concerned by the use of nationalistic language and the tendency of all the national leaders to lean towards 'our country first' solutions. Lopuksi, olen hyvin huolissani nationalistisesta kielenkäytöstä ja kaikkien kansallisten johtajien taipumuksesta nojata "meidän maamme ensin" -ratkaisuihin.
 • rest
  us
  I need to get a good rest tonight; I was up late last night.The sun sets, and the workers go to their rest.We took a rest at the top of the hill to get our breath back.
 • base
  us
  It could be based on Article 100a only if it concerned harmonization. Se voisi myös nojata 100 a artiklaan vain, jos kysymys olisi yhdenmukaistamisesta. It is always awkward setting targets for energy production and use, and it has to be based on reliable science. Tavoitteiden asettelu energian tuotannolle ja käytölle on aina hankalaa, ja sen tulee nojata luotettavaan tieteeseen. As regards the other licensing criteria, however, we intend to rely on scientific evidence and base our approach on maximum values. Muiden luvan myöntämisperusteiden osalta aiomme nojata tieteellisen näyttöön ja pohjata lähestymistapamme enimmäisarvoihin.
 • recline
  She reclined her arms on the table and sighed.to recline against a wallto recline on a couch
 • sustain
  us
  The professor had trouble sustaining students’ interest until the end of her lectures.The city came under sustained attack by enemy forces.provisions to sustain an army
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja