HoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan nuuska käännös suomi-englanti

  • snuff- (SV) To impose a total ban on snuff in the EU, at the same time as cigarettes and other tobacco products are permitted throughout the Union, is illogical. . On epäloogista, että nuuska kielletään EU:ssa täydellisesti, samalla kun savukkeet ja muut tupakkatuotteet ovat sallittuja koko unionissa. This is even though snuff on the Åland Islands is a traditional product, which there too has replaced cigarettes and saved lives. Näin tehtiin siitä huolimatta, että nuuska on Ahvenanmaalla perinteinen tuote, joka on sielläkin korvannut savukkeet ja säästänyt henkiä. It means that the exemption under which Sweden may keep its traditional snuff will be retained without the market in other EU countries being opened up. Ratkaisu tarkoittaa sitä, että Ruotsin poikkeus säilyttää perinteinen nuuska säilyy ilman, että markkinat muissa EU:n valtiossa avattaisiin.
  • snusSnus might not cause lung cancer, because it is not inhaled, but it has effects and causes problems. Nuuska ei ehkä aiheuta keuhkosyöpää, koska sitä ei hengitetä, mutta sillä on vaikutuksia ja se aiheuttaa ongelmia. However, at the same time - and I would be happy to have a more thorough discussion on this - snus is not a safe alternative. Samalla on kuitenkin todettava, ettei nuuska ole turvallinen vaihtoehto, ja olisin iloinen, jos tästä keskusteltaisiin perusteellisemmin.
  • dipThere is a dip in the road aheadIm going for a dip before breakfast.This onion dip is just scrumptious.
  • rub
    us
    Give that lamp a good rub and see if any genies come outa heat rub intended for muscular strainsI rubbed the cloth over the glass

Sanan nuuska määritelmät

  • suussa ylä- tai alahuulen alla käytettävä tupakkatuote, jonka nikotiini imeytyy verenkiertoon suun limakalvojen kautta

Esimerkit

  • Nuuska aiheuttaa ienvaurioita ja limakalvon vaaleita sarveistumismuutoksia.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja