HoroskooppiBlogitNauris.fiReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan ohella käännös suomi-englanti

 • along with
  Hedge funds have also been mentioned, along with private equity. Myös riskirahastot on mainittu pääomasijoitusten ohella. It is unacceptable for the good to be punished along with the bad. Emme voi hyväksyä sitä, että hyvästä rangaistaan pahan ohella. I signed a resolution, a compromise text, along with others, two days ago. Allekirjoitin muiden ohella päätöslauselmaesityksen, kompromissitekstin, kaksi päivää sitten.
 • as well as
  As well as that, funding is extremely important. Sen ohella rahoitus on myös äärimmäisen tärkeä asia. So we are talking here about effectiveness as well as civil liberties. Joten puhumme kansalaisvapauksien ohella myös tehokkuudesta. So we need longer-term and future planning as well as the immediate aid requirements. Tarvitsemme siis välittömän avuntarpeen ohella pitkän aikavälin ja tulevaisuuden suunnittelua.
 • in addition
  In addition, regular inspections must be made. Sen ohella on tehtävä säännöllisiä tarkastuksia. Rail, in addition to water, is a sound alternative. Raideliikenne on vesiteiden ohella hyvä vaihtoehto. We must not forget that aspect, in addition to the large towns concerned. Emme saa unohtaa näitä pikkukaupunkeja suurkaupunkien ohella.
 • with
  us
  This question must be dealt with alongside the present package. Tätä kysymystä on käsiteltävä nykyisen paketin ohella. Hedge funds have also been mentioned, along with private equity. Myös riskirahastot on mainittu pääomasijoitusten ohella. It is unacceptable for the good to be punished along with the bad. Emme voi hyväksyä sitä, että hyvästä rangaistaan pahan ohella.
 • alongside of
 • besides
  us
  There are several other Member States besides Romania that have similar concerns. Romanian ohella useilla muilla jäsenvaltioilla on samanlaisia huolia. Besides the economic and social aspects, the cultural aspect is not negligible, either. Taloudellisten ja sosiaalisten näkökohtien ohella on otettava huomioon myös kulttuuriin liittyvä näkökohta. Besides unemployment, demographic development is also a major burden on the welfare state. Sosiaalista suojelua rasittaa työttömyyden ohella demografinen kehitys.

Sanan ohella määritelmät

 • lisäksi, samanaikaisesti jonkin muun toiminnan kanssa

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja