VaihtoautotHoroskooppiNauris.fiBlogitTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan oikeus käännös suomi-englanti

 • justice
  us
  Fourth, home affairs and justice. Neljänneksi: Sisäasiat ja oikeus. Finally, justice and home affairs. Lopuksi puhun oikeus- ja sisäasioista. Justice in this case has been slow. Tässä tapauksessa oikeus on ollut hidas.
 • right
  uk
  us
  Security is an inalienable right, a natural right. Oikeus turvallisuuteen on luovuttamaton oikeus, luonnollinen oikeus. Parliament has a right to know. Parlamentilla on oikeus saada tietää. This new 'right' is an illusion. Tämä uusi "oikeus" on harhakuva.
 • court
  us
  The courts will naturally determine the causes. Oikeus antaa luonnollisesti tuomionsa onnettomuuden syistä. Every individual has the right to appeal to the courts. Jokaisella on oikeus hakea muutosta tuomioistuimessa. The Supreme Court is the highest independent body in Sweden. Korkein oikeus on Ruotsin korkein itsenäinen elin.
 • franchise
  McDonalds has exported its franchise.The Whalers home city of Hartford was one of many for the franchise.the Star Wars franchise
 • law
  uk
  us
  Law is not soft, law is coercive. Oikeus ei ole suositusluontoista, se on pakottavaa. International law, Community law, national constitutional law Kansainvälinen oikeus, yhteisön oikeus, kansallinen valtiosääntöoikeus But what sort of law is copyright law? Mutta millainen oikeus tekijänoikeus oikeastaan on?
 • permission
  us
  Both women had been denied permission to visit these men. The prisoners are allowed no contact with their families. Molemmilta on evätty oikeus tavata miehiä, ja vangeilta on kielletty yhteydenpito perheisiinsä.Moreover, the Public Prosecutor should have the freedom to act, without having to depend on prior permission from the Security Council or anybody else. Ennen kaikkea myös syyttäjällä täytyy olla oikeus toimia riippumattomana ilman turvallisuusneuvoston tai jonkin muun elimen ennakkoon antamaa hyväksyntää. Sire, do I have your permission to execute this traitor?
 • authenticity
  I hereby certify the authenticity of this copy.The authenticity of this painting is questionable.
 • bar
  us
  Ladies and gentlemen, waiters and bar staff also have a right to life and to health protection! Hyvät kollegat, tarjoilijoilla ja baarien työntekijöilläkin on oikeus elämään ja terveyden suojeluun! Will members of the public be allowed to attend that meeting as observers or will they be barred from entering the Parliament? Onko yleisöllä oikeus osallistua kokoukseen tarkkailijoina vai estetäänkö heiltä pääsy parlamenttiin? Mr Barón Crespo, we jointly have that right, that is the basis of our work, of the European Union, and for that reason I recommend that we proceed in the way that we decided to yesterday. Hyvä kollega Barón Crespo, meillä on yhdessä tämä oikeus, se on meidän työmme perusta Euroopan unionissa, ja tästä syystä suosittelen, että etenemme asiassa eilen päättämällämme tavalla.
 • capacity
  us
  The Commission, however, takes the view that the VHI's capacity has indeed changed. Komissio on kuitenkin sitä mieltä, että VHI:n oikeus toimia on todella muuttunut. Forests have a substantial capacity for hosting wildlife, and the species that naturally colonise these habitats deserve to exist. Metsillä on merkittävät valmiudet toimia villieläinten elinympäristönä, ja niissä luonnonvaraisesti asuvilla lajeilla on oikeus olla olemassa. Given its initial exemption from the first directive, and as long as its capacity remained unchanged, the VHI did not have to comply with these rules. Kun VHI sai erivapauden ensimmäisestä direktiivistä, sen ei tarvinnut täyttää näitä säännöksiä niin kauan, kun sen oikeus toimia ei muuttunut.
 • preference
  us
  People in Europe are entitled to express or to demonstrate whatever preferences they have. Eurooppalaisilla on oikeus tuoda julki mieltymyksensä, olivat ne millaisia hyvänsä. As a logical consequence of this, every nation has the right to express choices and preferences. Tästä voimme tehdä sen loogisen johtopäätöksen, että jokaisella kansakunnalla on oikeus tuoda esille valintojaan ja prioriteettejaan. The Irish Government too has a right and duty to defend its policy preferences, where it feels it is right to do so. Irlannin hallituksella on myös oikeus ja velvollisuus puolustaa poliittisia ratkaisujaan, kun se katsoo sen asianmukaiseksi.
 • tuomioistuin (court)
 • warranty
  I took out an extended warranty on my television for five years at a cost of $100.I made sure to check the terms of my warranty for my computer to ensure I was covered in case it broke down.Its always a good idea to get a good warranty on anything you buy that you think may break down.

Sanan oikeus määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Demokratiassa kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.
 • Uskonnonvapaus on oikeus tunnustaa ja harjoittaa haluamaansa uskontoa tai olla tunnustamatta mitään uskontoa.
 • Uhrien omaisilla on oikeus korvauksiin.
 • Teoksen tekijällä on oikeus korvaukseen teoksensa kappaleiden lainaamisesta yleisölle.
 • Kaikilla on oikeus turvalliseen työympäristöön.
 • roomalainen oikeus, tapaoikeus, julkisoikeus, yksityisoikeus
 • Oikeus katsoi hänen syyllistyneen petokseen.
 • Oikeus ei toteutunut.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja