TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatBlogitViihdeVaihtoautot

Sanan oleellinen käännös suomi-englanti

 • substantiveThis is more serious, because this is a very serious matter and indeed a very substantive issue concerning democratic development in Turkey. Tilanne on tietenkin vakavampi, sillä demokraattista prosessia Turkissa koskeva asiakysymys on erittäin vakava ja varsin oleellinen. I would particularly like to thank Mrs Wallis for her extremely comprehensive, substantive, competent and outstanding report, which addresses all aspects of the problem. Haluan kiittää erityisesti jäsen Wallista hänen mietinnöstään, joka on erittäin kattava, oleellinen, asiantunteva ja erinomainen ja jossa puututaan ongelman kaikkiin näkökohtiin. The other substantive point about this set of proposals from the Commission is made both in the explanatory statement of the report and in the opinion of the Committee on Budgets. Toinen oleellinen kohta tässä komission ehdotuskokonaisuudessa esitetään sekä mietinnön perusteluissa että budjettivaliokunnan lausunnossa.
 • apropos
  us
 • essential
  us
  First essential point, deadlines. Ensimmäinen oleellinen kohta ovat määräajat. Second essential point, clinical trials. Toinen oleellinen kohta ovat kliiniset kokeet. This is something I consider essential. Mielestäni asia on oleellinen.
 • relevantThis is a very relevant issue for Lithuania. kirjallinen. - (LT) Asia on hyvin oleellinen Liettuan kannalta. This is an issue which I believe is relevant. Tämä on mielestäni oleellinen kysymys. I would point out that this upper limit is not relevant to applicant countries. Korostaisin, että tämä yläraja ei ole oleellinen ehdokasvaltioiden kannalta.
 • substantial0.01 is clearly not a substantial part. 0,01 prosenttia ei ole selvästikään oleellinen osa. But the figures involved are very substantial. Luvuilla on tässä kuitenkin oleellinen merkitys. I think this is fundamental, and it is a substantial change from the Lisbon Strategy. Tämä on minusta olennaisen tärkeää ja oleellinen muutos Lissabonin strategiaan verrattuna.

Sanan oleellinen määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja