ReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan olla läsnä käännös suomi-englanti

  • attend
    us
    I have a funeral to attend in Britain tomorrow so I cannot be here. Minun on mentävä huomenna hautajaisiin Britanniassa, joten en voi olla läsnä. The Commissioner has requested the floor now because he cannot attend the debate. Komission jäsen on nyt pyytänyt puheenvuoroa, sillä hän ei voi olla läsnä iltapäivän keskustelussa. Mr Barón Crespo, you were unable to attend the Conference of Presidents last Thursday. Hyvä kollega Barón Crespo, teillä ei ollut mahdollisuutta olla läsnä viime torstain puheenjohtajakokouksessa.
  • be present
    You were told that you had to be present for the vote. Teille sanottiin, että teidän täytyy olla läsnä äänestyksen aikana. Under Rule 101, the Council may be present in the Chamber. 101 artiklan mukaan neuvosto voi olla läsnä istunnossa. Sadly, others who shared my view could not be present on that occasion. Valitettavasti muut, jotka olivat kanssani samaa mieltä, eivät voineet olla läsnä tuolloin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja