TietovisatReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan olla olemassa käännös suomi-englanti

 • exist
  us
  However, different cultures can exist or co-exist. Erilaisia kulttuureita voi kuitenkin olla olemassa tai olla olemassa rinnakkain. Economies exist, or should exist, to serve our peoples. Taloudet ovat olemassa, tai niiden pitäisi olla olemassa, kansalaisiamme varten. They cannot exist side by side. Ne eivät voi olla olemassa yhtä aikaa.
 • be
  us
  In fact, there can be no trade without confidence. Minkäänlaista kauppaa ei itse asiassa voi olla olemassa ilman luottamusta. Could anything be more unfair than that, Madam President? Voiko suurempaa eriarvoisuutta olla olemassa, arvoisa puhemies? What is being said, therefore, is that it is not going to exist. Sen vuoksi sanotaan, että se ei voi olla olemassa.
 • be/translations
 • obtain
  us
  We must obtain an end to the violence, and the Palestinian Authority must once and for all recognise Israel’s right to exist. Väkivallan on loputtava, ja palestiinalaishallinnon on kerta kaikkiaan tunnustettava Israelin oikeus olla olemassa. In that way, we shall, in actual fact, obtain the legal basis that should have been in place before the first consent for new GMO crops was issued. Täten saisimme todellisuudessa sen oikeusperustan, jonka olisi pitänyt olla olemassa jo ennen kuin ensimmäinen lupa aikoinaan myönnettiin uusille GMO-kasveille.
 • preexist
  The new device utilized preexisting technologies.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja