TietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan organisaatio käännös suomi-englanti

 • organisation
  us
  The force is 90% a Protestant organisation ... Poliisivoimat ovat 90-prosenttisesti protestanttinen organisaatio... We all know that it is a very necessary organisation. Me kaikki tiedämme, että se on hyvin välttämätön organisaatio. This organisation was formed with a Cold War mentality. Nykyinen organisaatio perustuu kylmän sodan mielialaan.
 • organization
  We are the organization which protects the public of Europe. Me olemme organisaatio, joka suojelee eurooppalaista yleisöä. This working group is now in the process of becoming a reasonably sensible organization, but it is far from complete. Nyt tästä työryhmästä on tulossa jokseenkin järkevä organisaatio, mutta se on kaikkea muuta kuin valmis. Terrorism always has fathers, leaders, an organization, networks, financial backers. There is never any justification! Terrorismille löytyy aina alkuunpanijoita, johtajia, organisaatio, verkosto, rahoittajia, mutta ei koskaan oikeutusta.
 • organizational
  He lacks organizational skills.

Sanan organisaatio määritelmät

 • ihmisten muodostama toimintajärjestelmä yhteisten päämäärien toteuttamiseksi, us. useiden elinten muodostama tarkoituksen mukaisesti toimiva kokonaisuus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja