HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan osallistuminen käännös suomi-englanti

 • attendanceAttendance will be better as will decisions. Niin osallistuminen kuin päätöksetkin tulevat paranemaan. The results are modest, as modest as is the attendance in this Chamber tonight. Tulokset ovat vaatimattomia, yhtä vaatimattomia kuin osallistuminen istuntoon tänä iltana. Subject: Attendance by Libya at the Second Euro-Mediterranean Conference in Malta Aihe: Libyan osallistuminen toiseen Euro-Välimeri-konferenssiin Maltalla
 • engagement
  us
  That engagement of citizens is a vital part of work in this area. Noinkin merkittävä kansalaisten osallistuminen on ensiarvoisen tärkeä osa tällä alueella tehtävää työtä. Constructive engagement was exactly the policy which Ronald Reagan pursued in South Africa. Rakentava osallistuminen" oli Ronald Reaganinkin politiikka Etelä-Afrikassa. In this respect, it will be essential to achieve the full engagement of public and local authorities. Sen suhteen on olennaisen tärkeää saada aikaan julkisten ja paikallisten viranomaisten täysimääräinen osallistuminen.
 • involvementThe text implies a half-hearted involvement of this body. Tekstissä annetaan ymmärtää, että Europolin osallistuminen on vain puolittaista. The outcome of its involvement is indeed impressive. Sen osallistuminen on johtanut totisesti vaikuttavaan lopputulokseen. Greater involvement of civil society will also be key. Kansalaisyhteiskunnan nykyistä suurempi osallistuminen on myös hyvin tärkeää.
 • participation
  us
  Another important point is participation. Toinen tärkeä kysymys on osallistuminen. See its participation in the ASEM process. Siitä on todisteena sen osallistuminen ASEM-prosessiin. Participation begins at local community level. Osallistuminen alkaa paikallisyhteisöjen tasolta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja