Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan osoitus käännös suomi-englanti

 • evidence
  us
  This report, which I support, is evidence of this. Tämä tukemani mietintö on osoitus siitä. Every ineffective solution will be evidence of our weakness. Jokainen tehoton ratkaisu on osoitus heikkoudestamme. I believe that this is evidence of what is happening in Europe. Tämä on minusta osoitus siitä, mitä Euroopassa tapahtuu.
 • expression
  us
  It is an expression of major European solidarity. Se on osoitus merkittävästä EU:n yhteenkuuluvuudesta. The event is, rather, an expression of weakness. Se on pikemminkin heikkouden osoitus. That is not separatism, that is an expression of the will to live. Se ei ole separatismia, se on osoitus elämänhalusta.
 • indication
  It is an indication of our deprived status. Se on osoitus vähäosaisuudestamme. This is an indication that climate change has indeed begun. Tämä on osoitus siitä, että ilmastonmuutos on todella alkanut. That is an indication of the Icelandic Government's commitment. Se on osoitus Islannin hallituksen sitoutumisesta.
 • testimony
  us
  This debate and those that have preceded it are testimony to that concern. Tämä keskustelu ja sitä edeltäneet keskustelut ovat osoitus tästä huolesta. This is a testimony to the belief in the importance of culture and the current agenda. Tämä on osoitus siitä, että uskotte kulttuurin ja nykyisen toimintasuunnitelman merkitykseen. This is clear testimony to how determined the people are to achieve self-determination. Tämä on selvä osoitus siitä, miten päättäväisesti kansalaiset haluavat itsemääräämisoikeuden.

Sanan osoitus määritelmät

Esimerkit

 • mielenosoitus, rakkaudenosoitus
 • Sertifikaatti on osoitus pätevyydestä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja