TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan ostaja käännös suomi-englanti

  • buyer
    us
    I can only sell something if I have a buyer. Voin myydä jotakin vain, jos minulla on ostaja. My warning to Europe's citizens would be : buyer beware! Varoitukseni Euroopan kansalaisille on ostaja varokoon! Antwerp was not given a chance, despite the many attempts to find a buyer. Opel Antwerpille ei annettu tilaisuutta huolimatta lukuisista yrityksistä löytää yritykselle ostaja.
  • purchaser
    If the seller does not inform the consumer of the right to return goods, the purchaser has a period of one year to return them. Jos myyjä ei ilmoita kuluttajalle tuotteiden palautusoikeudesta, ostaja voi palauttaa ne yhden vuoden kuluessa. It was also accepted that a product produced or manufactured in accordance with a purchaser's requirements, and for which the purchaser supplied the necessary materials, comes under the directive. Lisäksi hyväksyttiin se, että ostajan toiveiden mukaisesti valmistettu tai tuotettu tavara, johon tarvittavan materiaalin ostaja on toimittanut, kuuluu direktiivin alaan. If a repair or a replacement product are out of the question as a remedy, the purchaser still has the option of an appropriate price reduction or the termination of the contract. Jos korjaus tai korvaava tuote ei tule kysymykseen, ostaja voi vielä saada sopivan alennuksen tai voi purkaa sopimuksen.

Sanan ostaja määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja