Nauris.fiReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan otettu käännös suomi-englanti

 • flattered
  us
 • adoptive
  My adoptive parents recently got to know my biological parents.
 • assumed
  us
  There have been no miracles, however; responsibility has simply been assumed for a drastic situation that has been consolidated over 15 years of ineffective or non-existent action. Ihmeitä ei ole kuitenkaan nähty; nyt on ainoastaan otettu vastuu kaoottisesta tilanteesta, joka on päässyt kärjistymään 15 vuotta kestäneiden tehottomien tai olemattomien toimien aikana.
 • assumptive
 • moved
  us
  If the financial crisis that we are currently experiencing has a positive side, then perhaps it is that the topic of improving supervision has moved to the top of the agenda. Jos tämänhetkisestä rahoituskriisistä seuraa jotain myönteistä, se voisi olla se, että valvonnan parantaminen on otettu asialistan kärkeen. What happened to that girl in the film was so awful - I was extremely moved.
 • pleased
  us
  I am very pleased that it is in there now. Olen erittäin iloinen, että se on nyt otettu käyttöön. We are pleased the problem has been put on the agenda. Olemme iloisia siitä, että ongelma on otettu esityslistalle. It has been very well received and I am very pleased with that. Se on otettu hyvin vastaan, ja olen siitä hyvin mielissäni.
 • touched
  us
  I am deeply touched, I would even say completely overcome. Olen hyvin otettu, sanoisinpa jopa hyvin liikuttunut. His arrogance is also shown by his refusal to address two issues that I will mention only by name because they have already been touched on here. Pääministeri Erdoganin röyhkeys ilmenee myös siten, ettei hän suostu käsittelemään kahta asiaa, jotka mainitsen vain ohimennen, koska ne on jo otettu esiin tässä keskustelussa. I welcome, therefore, the fact that with this initiative report the question of the effects of new technology on the press has been touched on for the first time in the European Parliament. Tämän vuoksi panen tyytyväisenä merkille, että tässä valiokunta-aloitteisessa mietinnössä on otettu esille uusien teknologioiden vaikutukset lehdistöön ensimmäistä kertaa Euroopan parlamentissa.

Sanan otettu määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja