BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeTietovisatReseptit

Sanan ottaa haltuunsa käännös suomi-englanti

  • take
    us
    There is absolutely no reason for the Union to take upon itself another political area. Siksi ei unionilla ole mitään syytä ottaa haltuunsa vielä yhtä politiikan aluetta. There is no reason why the European Union should not take over the powers of that Treaty. Ei ole mitään syytä, miksi Euroopan unionin ei tulisi ottaa haltuunsa tuon perustamissopimuksen valtuuksia. But they come up against KLA civil leaders wherever the KLA has been able to take over the office of civil leader. Mutta se kompastuu UCK:ta edustaviin kunnanjohtajiin kaikkialla, missä UCK:n on onnistunut ottaa haltuunsa paikallishallinnon johtajan toimi.
  • take over
    There is no reason why the European Union should not take over the powers of that Treaty. Ei ole mitään syytä, miksi Euroopan unionin ei tulisi ottaa haltuunsa tuon perustamissopimuksen valtuuksia. But they come up against KLA civil leaders wherever the KLA has been able to take over the office of civil leader. Mutta se kompastuu UCK:ta edustaviin kunnanjohtajiin kaikkialla, missä UCK:n on onnistunut ottaa haltuunsa paikallishallinnon johtajan toimi. I hope that Austria, which will take over the presidency in autumn next year as the next of the small and medium-sized Member States, will carry out this task as well as Luxembourg has. Toivon, että Itävalta, joka seuraavana pienten ja keskisuurten jäsenvaltioiden joukosta ensi vuoden syksyllä ottaa haltuunsa puheenjohtajuuden, selviytyy tehtävästään yhtä hyvin kuin Luxemburg.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja