ViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan ottaa vastaan käännös suomi-englanti

 • receive
  us
  If only we could receive everybody who wanted to come. Olisi luonnollisesti toivottavaa, että voisimme ottaa vastaan kaikki halukkaat tulijat. Information on products is to be stored, received and sent. Tuotteita koskevia tietoja on tarkoitus tallentaa, ottaa vastaan ja lähettää. On the contrary, we feel that he should be received and we want him to be received. Mielestämme hänet pitäisi siis ottaa vastaan, ja haluamme, että niin tapahtuu.
 • accept
  uk
  us
  But he is free to accept or reject my advice. Hän voi kuitenkin vapaasti ottaa vastaan tai torjua neuvoni. The Commission hereby adopts this amendment and accepts it. Tämän ehdotuksen komissio ottaa vastaan ja hyväksyy. Firstly, that Member States should accept persons in Malta requesting asylum. Ensinnäkin jäsenvaltioiden pitäisi ottaa vastaan Maltalla turvapaikkaa hakevat henkilöt.
 • take
  us
  We do not dare to take on demanding jobs or try something new. Emme uskalla ottaa vastaan vaativia tehtäviä tai kokeilla uutta. We therefore also need an effective Commission that will take on this role. Sen vuoksi tarvitsemme myös tehokasta komissiota, joka ottaa vastaan tämän roolin. Mr President, Europe cannot take all the misery of the world on its shoulders. Arvoisa puhemies, Eurooppa ei voi ottaa vastaan koko maailman kurjuutta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja