VaihtoautotReseptitNauris.fiBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan päämaja käännös suomi-englanti

 • headquarters
  Would the EDA's headquarters be relocated? Siirrettäisiinkö Euroopan puolustusviraston päämaja muualle? I represent Munich, and the headquarters of the World Uighur Congress is in Munich. Edustan Müncheniä, jossa sijaitsee uiguurien maailmankongressin päämaja. It has its headquarters nearby and is where the idea of creating an agency for migration arose. Sen päämaja on tässä lähellä, ja siellä esitettiin ajatus maahanmuuttoviraston perustamisesta.
 • base
  us
  In addition, Frontex, of which so much is expected, is based in Warsaw. Lisäksi Frontexin, jolta odotetaan niin paljon, päämaja on Varsovassa. Based in Baden-Württemberg, the Commission tends the graves of 90 000 victims of war and tyranny in Baden-Württemberg alone. Yhdistyksen päämaja on Baden-Württembergissa, ja se hoitaa 90 000:ta sodan ja tyrannian uhrin hautaa yksinomaan Baden-Württembergissa. There are, as the Commissioner remarked, many European companies which have their headquarters in Hong Kong and there are 44 Hong Kong based banks incorporated in the European Union itself. Kuten komissaari huomautti, monilla Euroopan yrityksillä on päämaja Hongkongissa ja Euroopan unionissa on 44 pankkia, joiden kotipaikka on Hongkong.
 • command post
 • headquarters (HQ)

Sanan päämaja määritelmät

Esimerkit

 • päämajan kaukopartio
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja