ViihdeReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan päästökauppa käännös suomi-englanti

  • cap and trade
  • emissions trading
    Is emissions trading therefore pie in the sky? Onko päästökauppa näin ollen pelkkä harharetki? Emissions trading, in contrast, is not worth our support. Päästökauppa ei sitä vastoin kannata. Emissions trading in the EU has failed completely. EU:n päästökauppa on täydellisesti epäonnistunut.

Sanan päästökauppa määritelmät

  • Järjestely, jossa rajallisesta määrästä oikeuksia saastepäästöihin, nykyisin lähinnä hiilidioksidipäästöihin, jaetaan kiintiöitä, joita voi myydä eteenpäin päästöjä tuottaville laitoksille . Päästökauppa ei ole keino pienentää sen piiriin kuuluvan alueen kokonaispäästöjä, sillä ne jotka pienentävät päästöjään tietyllä määrällä, myyvät päästöoikeutensa niille jotka haluavat päästöjään kasvattaa tällä päästöihin oikeuttavalla määrällä. Järjestelmä ei siis kannusta kokonaispäästöjen vähentämiseen sen kautta että käydään kauppaa päästöoikeuksilla, vaan se onnistuu vain jos päästöoikeuksien enimmäismäärä säädetään pienemmäksi. Ainoa päästökaupan tarkoitus onkin ohjata tekemään päästövähennykset siellä missä se on halvinta

Esimerkit

  • Brexit synkisti päästökaupan näkymiä – brittien päästökiintiöt muille? (yle.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja