HoroskooppiTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan päättäväinen käännös suomi-englanti

 • decisive
  How decisive, however, is the Council? Kuinka päättäväinen neuvosto oikeastaan on? The EU must take a decisive stance on this. EU:n on otettava päättäväinen kanta tähän kysymykseen. It needs to have a clear and decisive position with respect to Russia. Sen on otettava selkeä ja päättäväinen kanta Venäjään.
 • determined
  uk
  us
  I am most determined on this issue. Olen erittäin päättäväinen tässä asiassa. We have a competent and determined Presidency. Meillä on pätevä ja päättäväinen puheenjohtajavaltio. The EU has to be active, determined and united. EU:n on oltava aktiivinen, päättäväinen ja yhtenäinen.
 • flat-footed
  Bears are flat-footed animalsThey caught us flat-footed
 • headstrong
  us
  He was in that headstrong teenage phase when he felt like he knew everything.
 • resolute
  us
  We should follow suit and send Russia a clear and resolute message. Meidän olisi seurattava esimerkkiä ja lähetettävä Venäjälle selvä ja päättäväinen viesti. There is of course a need to be able to cooperate in taking such resolute action. Tällainen päättäväinen toiminta edellyttää tietysti myös yhteistyökykyä. When were are clearly in the right, a tough, resolute position is the only solution. Kun olemme selkeästi oikeassa, tiukka ja päättäväinen asenne on ainoa ratkaisu.
 • set
  us
  Are you committed to using this in the near future to ensure that these prisoners are set free? Oletteko niin päättäväinen, että käytätte sitä lähipäivinä vankien vapauttamiseksi? It is for that reason that what this House needs to do tomorrow is to set out a quite definite negotiating position, and to do so by as large a majority as possible. Siksi parlamentin on huomenna määriteltävä hyvin päättäväinen neuvottelukanta, ja sen on tehtävä se mahdollisimman suurella enemmistöllä. Set the tray there
 • steadfast
  us
  I would urge this Parliament to issue a declaration in the clearest possible terms to show our steadfast opposition to torture. Pyytäisin parlamenttia antamaan julkilausuman, jossa tuotaisiin mahdollisimman selkeästi esille meidän päättäväinen kidutuksen vastaisuutemme.
 • stout
  us
  Campers prefer stout vessels, sticks and clothStout is darker, stronger and sweeter than porter beer
 • stuffy
  I can’t smell very well today – I have a stuffy noseLet’s go outside – it’s getting stuffy in hereThe stuffy professor droned on as the class lost interest

Sanan päättäväinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja