TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatReseptit

Sanan päinvastainen käännös suomi-englanti

 • inverse
  Multiplication is the inverse operation to divisionA circle inversion maps a given generalized circle to its inverse generalized circleCowgirl is the inverse of missionary.
 • contrary
  us
  On the contrary, the macroeconomic reality is the opposite. Makrotaloudellinen todellisuus on aivan päinvastainen. On the contrary, these measures will have the opposite effect. Näillä toimenpiteillä tulee sen sijaan olemaan päinvastainen vaikutus. Mr President, Mrs Zorba, Commissioner, on the contrary, theatre is not dead. Arvoisa puhemies, hyvä Zorba, arvoisa komission jäsen, käsitykseni on päinvastainen, teatteri ei ole kuollut.
 • converse
  I believe that the converse example is also valid: when an Englishman or Irishman commits a crime in my country, it should be possible to send him back. Katson, että myös päinvastainen esimerkki on pätevä: kun englantilainen tai irlantilainen tekee rikoksen kotimaassani, hänet pitäisi voida lähettää takaisin. a converse propositionAll trees are plants, but the converse, that all plants are trees, is not true.
 • reciprocal
  us
  reciprocal love; reciprocal dutiesa reciprocal invitation to lunch0.5 is the reciprocal of 2.
 • reverse
  us
  Clearly, we must do exactly the reverse. Meidän asenteemme on perustellusti oltava päinvastainen. Unfortunately, at present the reverse is true. Nyt tilanne on pääasiassa valitettavasti päinvastainen. In the United Kingdom, the exact reverse is true. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tilanne on täsmälleen päinvastainen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja