VaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan päinvastoin käännös suomi-englanti

 • on the contrary
  On the contrary, it defends it. Päinvastoin, mietinnössä puolustetaan sitä. I believe not - on the contrary. En usko, että tuo päinvastoin. It is, on the contrary, an asset. Se on päinvastoin valttikortti.
 • vice versa
  The state is the religion and vice versa. Valtio on uskonto ja päinvastoin. The lower the price, the more it is used, and vice versa. Mitä halvempi hinta, sitä enemmän sitä käytetään, ja päinvastoin. I see it like this: today's lightweights are tomorrow's heavyweights, and vice versa. Minä näen asian siten, että tämän päivän kevytsarjalaiset ovat huomisen raskassarjalaisia ja päinvastoin.
 • au contraire
  Yet Mr Sarkozy in effect says, 'au contraire - it will think big'. Presidentti Sarkozy kuitenkin sanoo, että ryhmä päinvastoin miettii suuria asioita.
 • conversely
  Conversely, we rejected the MAI, the Multilateral Agreement on Investment. Aivan päinvastoin, MAIsopimus, sijoituksia koskeva monenkeskinen sopimus, hylättiin. Conversely, fears of globalisation and many other things actually protect us from making mistakes. Maailmanlaajuistumiseen kohdistuvat pelot ja monet muut asiat merkitsevät päinvastoin suojaa vääränlaista kehitystä vastaan. Conversely, the proposals of the Environment Committee are unacceptable from the consumer's point of view. Päinvastoin ympäristövaliokunnankaan ehdotusta ei voida kuluttajanäkökulmasta hyväksyä.
 • the other way around
  I see things the other way around. Minä näen asian juuri päinvastoin. In my view, it is the other way around. Mielestäni asia on päinvastoin. I think it should be the other way around. Minusta sen pitäisi olla juuri päinvastoin.
 • the other way round
  us
  It must be the other way round. Heidän pitäisi tehdä päinvastoin. In Israel it is the other way round. Israelissa tilanne on pikemminkin päinvastoin. We believe it is the other way round. Meidän mielestämme asia on juuri päinvastoin.

Sanan päinvastoin määritelmät

Esimerkit

 • Me emme vastusta vastuuta, päinvastoin, me vaadimme vastuun kantoa kaikilta.
 • Yksilö luo yhteiskuntaa eikä päinvastoin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja