TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitNauris.fiBlogit

Sanan pätevä käännös suomi-englanti

 • competent
  us
  He is a driven man, a competent man. Hän asialleen omistautunut ja pätevä mies. It was competent, unified and very dynamic. Se oli pätevä, yhtenäinen ja erittäin dynaaminen. We have a competent and determined Presidency. Meillä on pätevä ja päättäväinen puheenjohtajavaltio.
 • able
  us
  He is clearly an exceptionally talented, able and intelligent central banker. Hän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. I do not believe that any of the MEPs will be able to prove that I am any less competent as a result. En usko, että kukaan kollegoistani täällä voisi osoittaa, että olisin siksi vähemmän pätevä. She has been at it for some considerable time and she has certainly shown herself to be a very able rapporteur. Hän on valmistellut sitä varsin kauan ja on osoittanut olevansa erittäin pätevä esittelijä.
 • accomplished
  us
  an accomplished factan accomplished scholar, an accomplished villainan accomplished first novel
 • adept
  us
  adepts in philosophy
 • admissible
 • consummate
  This was why, after the hearing in the Committee on Economic and Monetary Affairs on 29 April, we all concluded that she merits description as frank, competent and a consummate professional. Tämän vuoksi tulimme kaikki talous- ja raha-asioiden valiokunnassa 29. huhtikuuta pidetyn kuulemistilaisuuden jälkeen siihen tulokseen, että hän on avoin, pätevä ja erittäin asiantunteva. a consummate sergeantAfter the reception, he escorted her to the honeymoon suite to consummate their marriage.
 • qualified
  us
  No doctor, however qualified, can guarantee his patients' health. Kukaan lääkäri ei voi taata potilaidensa terveyttä, olipa tämä kuinka pätevä tahansa. The key issue is the selection of donors and testing by qualified personnel. Sopivien luovuttajien löytäminen ja pätevä testaus ovat ratkaisevia tekijöitä. A qualified doctor tried for a number of years to register as a doctor in Spain. Eräs pätevä lääkäri yritti vuosien ajan rekisteröityä lääkäriksi Espanjassa.
 • sufficient
  us
  Surely, you are not saying that no one over 35 can be sufficiently competent to take a position in one of the European Union institutions? Ette varmaankaan tarkoita sanoa, että kukaan yli 35-vuotias ei voi olla riittävän pätevä hoitamaan virkaa Euroopan unionin toimielimissä? The current formulation of the guidelines constitutes a sufficiently broad and still valid framework to accommodate recent economic and political developments. Suuntaviivojen tämänhetkisellä muotoilulla annetaan tarpeeksi laaja ja kuitenkin pätevä kehys viimeaikaiselle taloudelliselle ja poliittiselle kehitykselle. We have provision sufficient for the family
 • valid
  Even then a vote is fully valid. Äänestys on täysin pätevä myös silloin. Is there not some overall body that can say this is valid? Eikö ole mitään yleistä elintä, joka voi sanoa, että tämä on pätevä? The principle must be equally valid in either case. Periaatteen on oltava yhtä pätevä kumpaankin suuntaan.
 • ace
  us
  I have the ace of diamonds.
 • available
  us
  According to our Rules of Procedure, a vote is invalid if the text is not available. Työjärjestyksemme mukaan se ei ole pätevä, jos teksti ei ole saatavilla. We have an available candidate.The list shows the available products in the store.
 • capable
  us
  He is a very capable European and I am sure in his hands that the Convention can make progress. Hän on erittäin pätevä eurooppalainen, ja olen varma, että valmistelukunta saa aikaan edistystä hänen johdollaan. Our committee (of which I was a member) did sterling work and Mr Gerhard Schmid, its rapporteur, proved highly capable. Valiokunta (johon itsekin kuuluin) teki hyvää työtä, ja sen esittelijä M. G. Schmid oli erityisen pätevä. I sense, though, that you are competent and capable and dangerous, and I have no doubt that it is your intention to be the quiet assassin of European democracy and of the European nation states. Tunnen kuitenkin, että te olette pätevä ja kykenevä ja vaarallinen, ja olen vakuuttunut, että tarkoituksenanne on tukahduttaa vähitellen eurooppalainen demokratia ja Euroopan kansallisvaltiot.
 • proficient
  us
  He was a proficient writer with an interest in human nature.

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja