Nauris.fiBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan paitsi käännös suomi-englanti

 • but
  us
  'Everything but Arms' is a major step forward. "Kaikki paitsi aseet" -aloite on suuri edistysaskel. Everything but arms represents significant progress. "Kaikkea muuta paitsi aseita" -aloite merkitsee huomattavaa edistysaskelta. The recent initiative on "Everything But Arms" is just one latest example. Hiljattain tehty Kaikkea paitsi aseita -aloite on vain yksi tuoreista esimerkeistä.
 • except
  uk
  us
  All employees are covered, except for seamen. Sen piiriin kuuluvat kaikki työntekijät, paitsi merimiehet. That would not help anyone except the extremists themselves. Sillä ei palvella ketään, paitsi ääriaineksia. They are all democratic countries, with the exception of Cuba. Latinalaisen Amerikan maat ovat kaikki demokratioita, paitsi Kuuba.
 • although
  us
  Although it is true that such expenditure increases demand throughout the EU, it also helps implement the key principle of solidarity. Tällaiset menot paitsi lisäävät kysyntää EU:ssa myös helpottavat keskeisen yhteisvastuuperiaatteen täytäntöönpanoa. It is almost, if you will allow me a certain degree of irony - although the seriousness of the issue does not warrant it - a "lame' step. Melkein, jos sallitte minun olla hieman ironinen, vaikka aiheen vakavuus ei sitä ansaitsekaan, kyseessä on sitä paitsi " ontuva" askel. Although, overall, we can feel satisfied, we ought nonetheless to admit that margins for improvement are both possible and necessary on this subject. Vaikka kaiken kaikkiaan voimme olla tyytyväisiä, meidän pitäisi kuitenkin myöntää, että tässä asiassa lisäparannukset ovat paitsi mahdollisia myös tarpeellisia.
 • besides
  us
  Besides, there are dyes other than azo dyes. Sitä paitsi muitakin väriaineita on kuin atsoväriaineita. Besides, these issues can be put to the test. Näitä kysymyksiä on sitä paitsi mahdollista tutkia. Besides, international cooperation was very good. Sitä paitsi kansainvälinen yhteistyö toimi erittäin hyvin.
 • less
  uk
  us
  We are also unwittingly promoting the urbanisation of less-favoured regions. Epäsuotuisten maaseutualueiden kaupungistumista suositaan sitä paitsi tahattomasti. Mr Santer had, furthermore, announced that there would be less legislation and more reflection. Herra Santer oli sitä paitsi ilmoittanut, että vastaisuudessa olisi vähemmän lainsäädäntöä mutta enemmän harkintaa.It discriminates against less wealthy people in wealthy countries, and against all but the super-rich in less wealthy countries. Se syrjii vauraiden maiden köyhimpiä ihmisiä ja köyhimpien maiden ihmisistä kaikkia muita paitsi äärettömän rikkaita.
 • other than
  Besides, there are dyes other than azo dyes. Sitä paitsi muitakin väriaineita on kuin atsoväriaineita. It has never created any problems other than financial ... Se ei ole koskaan aiheuttanut minkäänlaisia ongelmia, paitsi taloudellisia.. Moreover, the Ombudsman does not do much other than head up the work. Oikeusasiamies ei sitä paitsi tee paljonkaan muuta kuin johtaa työskentelyä.
 • save
  us
  Moreover, initiatives by the Commission to take new legislative measures do not depend on the SAVE programme being adopted. Komission aloitteet uusiksi lainsäädännöllisiksi toimenpiteiksi eivät sitä paitsi riipu Save-ohjelman hyväksymisestä. In the long term this would save people's lives. Tämä näyttäisi sitä paitsi pelastavan ihmiselämiä. I think this cost-benefit analysis shows that not only can you save lives, you can also save a good deal of money. Mielestäni kustannus–hyöty-analyysista käy ilmi, että järjestelmän avulla voidaan säästää paitsi ihmishenkiä myös paljon rahaa.

Sanan paitsi määritelmät

Esimerkit

 • Kaikki katsoivat ottelua paitsi minä.
 • Tassä voi säilyttää kaikkea tarpeellista paitsi suolaa.
 • Hän on paitsi viisas myös komea.
 • Paitsi suolaa tässä voi säilyttää kaikkea tarpeellista.
 • Siinä jakelussa monet jäivät paitsi.
 • Olemme viljasta paitsi.
 • Olen ollut jo viikon paitsi palkasta.
 • Miten se on sinulta paitsi?
 • Ja hen wehe edheme keui/ lagesi maan päle ia rucoili/ ette ios se mahdoline olis/ se aica henelde paitsi keuis (Mark 14:35, Se Wsi Testamentti) = Ja hän meni vähän edemmäksi, lankesi maahan ja rukoili, että, jos mahdollista, se hetki menisi häneltä ohi
 • Kutun maidosta voi tehdä kaikkea muuta paitsi ei voita. = Kutun maidosta voi tehdä kaikkea muuta, mutta ei voita.
 • Tänne voi tuoda kaikkea muuta paitsi ongelmajätteitä. = Tänne voi tuoda kaikkea muuta mutta ei ongelmajätteitä.
 • Rouva on rahaa paitsi.
 • Paitsi Aleksandra Ivanovnaa huoneessa oli kaksi minulle tuntematonta naista.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja