ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan palauttaminen käännös suomi-englanti

 • abandonment
  us
  Since he left her, shes suing him for divorce on grounds of abandonment.High-profile abandonments are harder to infiltrate for urban explorers due to their heightened security.
 • restitution
  There is one notable exception: restitutions of churches. Asiassa on vain yksi huomattava poikkeus: kirkkojen palauttaminen. Another unresolved issue is the restitution of church property. Toinen ratkaisematon kysymys on kirkon omaisuuden palauttaminen. The draft report mentions property restitution, but the issue of church property restitution has not been settled yet. Päätöslauselmaesityksessä mainitaan omaisuuden palauttaminen, mutta kirkon omaisuuden palauttamista koskevaa kysymystä ei ole vielä ratkaistu.
 • restoration
  us
  However, health or restoration to health is not just a right. Terveys tai sen palauttaminen ei kuitenkaan ole pelkkä oikeus. Our top priority now is the restoration of credit flows to the economy. Ensisijaisena tavoitteenamme on nyt talouden lainavirtojen palauttaminen. The restoration of lost ecosystems is vital for the balance of these areas. Kadonneiden ekosysteemien palauttaminen on tärkeää näiden alueiden tasapainon kannalta.

Sanan palauttaminen määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja