HoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautot

Sanan paneutua käännös suomi-englanti

 • delve
  us
  I do not wish to delve into the details of the civil liability of shipowners, but I do consider it particularly important in the case of the flag States. En nyt halua paneutua alusten omistajien siviilioikeudellista vastuuta koskeviin yksityiskohtiin, mutta katson sen erityisen merkittäväksi lippuvaltioita koskevassa asiassa.
 • exert
  us
  I exerted myself in todays trainingHe considered exerting his influence on John to gain an advantage for himself
 • grapple
  to grapple with ones conscience
 • study
  us
  The Council believes that the current Commission proposal presents certain legal problems and is studying it carefully. Neuvoston näkemyksen mukaan nykyiseen komission ehdotukseen sisältyy oikeudellisia ongelmia, ja se aikoo paneutua siihen huolellisesti. It is unfortunate that it does not want to study the report properly and that it does not respect the European Parliament's point of view by at least doing something. On valitettavaa, että mietintöön ei haluta paneutua kunnolla ja että Euroopan parlamentin näkökantoja ei kunnioiteta ja että asialle ei ylipäänsä tehdä mitään. The Commission therefore decided to devote more time to this topic and conduct a specific study as soon as the first stage of the procedural safeguard work was complete. Siksi komissio päätti paneutua näihin kysymyksiin perusteellisemmin ja tehdä erillisen selvityksen heti, kun menettelyllisiä takeita koskevan työn ensimmäinen vaihe on saatu valmiiksi.
 • take up
  The reel automatically took up the slackIve taken up knittingI wish to take up mathematics

Sanan paneutua määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja