VaihtoautotNauris.fiTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan panna merkille käännös suomi-englanti

 • note
  us
  I think that is worthy of note. Mielestäni tämä on syytä panna merkille. That is rare enough to be worthy of note. Tämä on niin harvinaista, että se on syytä panna merkille. It is worth taking note of this resolution. Tämä päätöslauselma kannattaa panna merkille.
 • notice
  us
  This is something that also deserves notice. Tämä kannattaa panna merkille. You must all have noticed that the prospect of the euro is already providing a very firm element of stability. Olette kaikki voineet panna merkille, että näköpiirissä oleva euron käyttöönotto on jo nyt hyvin suuri vakauttava tekijä. It is precisely in the spirit of these that I notice a lack of emphasis on the topic of renewable energy among the priorities for innovation. Juuri näiden seikkojen perusteella voin panna merkille, että uusiutuvaa energiaa koskevaa aihetta ei korosteta innovaatioita koskevien painopisteiden joukossa.
 • pick up
  However, at this summit we will, of course, find that other things will be discussed, and I would like to pick up on what the President of the Commission said. Voimme luonnollisesti panna merkille, että tässä huippukokouksessa keskustellaan myös muista asioista, ja haluaisin palata siihen, mitä komission puheenjohtaja totesi. When you pick up the bag, make sure to support the bottomCan you pick up a pint of milk on your way home?
 • remark
  us
  It is remarkable that nothing has been done there yet. On syytä panna merkille, että siellä ei tehdä asiassa mitään. It is worth remarking that since the 1970s, the Commission has already organised training seminars for more than 5 700 diplomats. On syytä panna merkille, että komissio on jo 1970-luvulta lähtien järjestänyt koulutusseminaareja yli 5 700 diplomaatille. He remarked that it was time to go.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja