HoroskooppiNauris.fiTietovisatBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan passi käännös suomi-englanti

 • passport
  us
  Some even have a diplomatic passport. Joillakin heistä oli jopa diplomaatin passi. – a blue EU passport, and much more. – sininen EU-passi, ja paljon muuta. If one holds a passport, one can use it. Jos henkilöllä on passi, hän voi käyttää sitä.
 • pace
  us
  Even at the duel, standing 10 paces apart, he could have satisfied Aaron’s honor.I have perambulated your field, and estimate its perimeter to be 219 paces.
 • pass
  us
  If one holds a passport, one can use it. Jos henkilöllä on passi, hän voi käyttää sitä. The principle is that of 'one person-one passport'. Periaate on "yksi henkilö - yksi passi" -vaatimus. – a blue EU passport, and much more. – sininen EU-passi, ja paljon muuta.
 • set
  us
  Often, all you have to do is send an email and attach a photocopy of a scanned passport in order to set up a company. Usein yrityksen perustamiseen riittää, että lähettää sähköpostiviestin ja liittää siihen skannatun valokopion passista. Set the tray thereI have set my heart on running the marathon.
 • buck
  Can I borrow five bucks?Corporations will do anything to make a buck.The police caught me driving a buck forty on the freeway.
 • ram
  us
  After placing the cartridge in the musket, ram it down securely with the ramrod.[http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/12/29/snatch-thieves-rammed-by-victim-accidentally/ Snatch thieves rammed by victim accidentally]Rammed earth walls

Sanan passi määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja