BlogitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihde

Sanan pato käännös suomi-englanti

 • dam
  us
  With the oppressive brace of dictatorship ripped away, Iraq has burst like a broken dam. Kun Irakilta on riisuttu diktatuurin pakkopaita, se on revennyt liitoksistaan kuin hajonnut pato. As you know, the dam will limit the supply of fresh water to Syria and to Iraq in particular. Kuten tiedätte, pato rajoittaa erityisesti Syyrian ja Irakin juomaveden saantia. In energy production, the highest numbers of casualties have been reported in locations where dams have burst. Energiantuotannossa eniten onnettomuuksia on tapahtunut alueilla, joilla pato on murtunut.
 • barrage
  us
  The Severn barrage could supply up to 5% of the UK's energy needs, yet this would challenge interpretations of the Habitats Directive. Severnin pato voisi tuottaa enintään viisi prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan tarvitsemasta energiasta, mutta se voi asettaa luontotyyppidirektiivin tulkinnan kyseenalaiseksi.
 • embankment
 • gorge
  us
  an ice gorge in a riverThey gorged themselves on chocolate and cakeOh, look at him: isn’t he gorge?
 • weir

Sanan pato määritelmät

 • vedenpinnan korkeutta ja veden virtausta ohjaava vesirakennuksen piiriin kuuluva rakennelma, jolla on yleensä seinämäinen tai vallimainen rakenne. Patoja tehdään vesivoimatekniikan ja muihin tarpeisiin

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja