HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitNauris.fiBlogit

Sanan pato käännös suomi-englanti

 • dam
  us
  With the oppressive brace of dictatorship ripped away, Iraq has burst like a broken dam. Kun Irakilta on riisuttu diktatuurin pakkopaita, se on revennyt liitoksistaan kuin hajonnut pato. As you know, the dam will limit the supply of fresh water to Syria and to Iraq in particular. Kuten tiedätte, pato rajoittaa erityisesti Syyrian ja Irakin juomaveden saantia. In energy production, the highest numbers of casualties have been reported in locations where dams have burst. Energiantuotannossa eniten onnettomuuksia on tapahtunut alueilla, joilla pato on murtunut.
 • barrage
  us
  The Severn barrage could supply up to 5% of the UK's energy needs, yet this would challenge interpretations of the Habitats Directive. Severnin pato voisi tuottaa enintään viisi prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan tarvitsemasta energiasta, mutta se voi asettaa luontotyyppidirektiivin tulkinnan kyseenalaiseksi.
 • embankment
 • weir
 • dike
  Once they have completed the construction of a new polder, they suddenly find that a dike is much too low and they immediately have to set to work on it. Kun uusi alamaa on saatu aikaan, pääosastossa saatetaan todeta yhtäkkiä, että pato on liian matala, jolloin padon korottamistyöt on aloitettava välittömästi.
 • gorge
  an ice gorge in a riverThey gorged themselves on chocolate and cakeOh, look at him: isn’t he gorge?

Sanan pato määritelmät

 • vedenpinnan korkeutta ja veden virtausta ohjaava vesirakennuksen piiriin kuuluva rakennelma, jolla on yleensä seinämäinen tai vallimainen rakenne. Patoja tehdään vesivoimatekniikan ja muihin tarpeisiin
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja