BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihdeTietovisat

Sanan peli käännös suomi-englanti

 • game
  us
  Was the game really worth the candle? Maksaako tällainen peli vaivan? The game is up; they cannot carry on like this. LTTE:n peli on menetetty: se ei voi jatkaa näin. A football team, Commissioner, that is not competitive loses game after game. Arvoisa komission jäsen, kilpailukyvytön jalkapallojoukkue häviää peli pelin jälkeen.
 • play
  us
  There used to be an American play called 'Same Time, Next Year'. Entisaikoina oli amerikkalainen peli, nimeltä ”Same Time, Next Year” (ensi vuonna samaan aikaan). Mr President, the chief aim of an internal electricity market must be fair play. Arvoisa puhemies, sähkön sisämarkkinoiden keskeisimpänä tavoitteena tulee olla reilu peli. A sense of fair play and social interaction are still easy to find at this level. Reilu peli ja sosiaalinen kanssakäyminen ovat nähtävissä tällä tasolla vielä helposti.
 • ball gameBasketball, cricket, and football are three kinds of ball gameGeorge and Harriet went to the stadium to see the ball gameThe ball game was the main sport in Central America before the arrival of the Spanish
 • craft
  us
  The craft of writing playsThe carpenters craftHe learned his craft as an apprentice
 • dalliance
 • match
  uk
  us
  . Madam President, for the Italian and the English booths: the match is now 33, with about ten minutes to go. . Arvoisa puhemies, totean italialaisille ja englantilaisille, että peli on nyt 33, ja otteluaikaa on jäljellä noin kymmenen minuuttia. I would go so far as to say, Commissioner, that we can celebrate having scored the first goal, but the match is not over. Arvoisa komission jäsen, menisin niin pitkälle, että sanoisin, että voimme juhlia ensimmäistä maalia, mutta peli ei ole vielä ohi. That is, however, the most normal thing in the world in a team sport such as this; now the match is over, what matters now is the acquisition of capacity to act. Tämä on kuitenkin mitä luonnollisinta tämän kaltaisessa joukkueurheilussa; nyt kun peli on pelattu, on tärkeää hankkia toimintakykyä.

Sanan peli määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja