VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan pelko käännös suomi-englanti

 • fear
  us
  We need to be able to confront fears and anxieties, because in many instances the greatest fear is fear itself. Meidän täytyy pystyä kohtaamaan pelot ja huolet, koska suurin pelko on usein pelko itse. He was implicitly stating that fear is a common heritage and collective fear is therefore normal. Hän väitti peitetysti, että pelko on yhteistä omaisuutta ja että kollektiivinen pelko on siten normaaliutta. However, in reality, the fear is a fear of change. Tosiasiassa pelko on kuitenkin muutoksen pelkoa.
 • dread
  us
  Mr President, the dread and panic which terrorism spreads is the same regardless of whether the perpetrator is a lone sniper in Washington or large-scale networks such as Al-Qaeda. Arvoisa puhemies, terrorismin levittämä pelko ja paniikki on samanlaista, olipa kyseessä yksinäinen sala-ampuja Washingtonissa tai Al Qaidan kaltainen laaja järjestö. Why is the fear of a two-state solution, of Israel and Palestine living side by side in peace, so dreaded by some that they prefer to inflict pain and suffering on their own people? Miksi pelko kahdesta valtiosta, Israelista ja Palestiinasta rauhanomaisesti rinnakkain, kauhistuttaa niin paljon, että jotkut tuomitsevat oman kansansa mieluummin tuskaan ja kärsimyksiin? Im dreading getting the results of the test, as it could decide my whole life.
 • apprehension
 • awe
  uk
  us
 • fright
  us
 • scare
  us
  I am also pleased that the scare about the threat to corporate government standards has been dispelled. Olen iloinen myös siitä, että pelko yhtiön omistajaohjausta (corporate governance) koskevien vaatimusten vaarantumisesta on hälvennyt. Johnny had a bad scare last night.a food-poisoning scare
 • trepidation
  us
  I decided, with considerable trepidation, to let him drive my car without me

Sanan pelko määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Kun näin vastustajani, täytti pelko mieleni.
 • Kansa pakeni pelon vallassa.
 • Hän oli peloissaan keksinyt hätävalheen.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja