HoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan peloissaan käännös suomi-englanti

 • afraid
  us
  People in Zimbabwe are afraid. Zimbabwen kansalaiset ovat peloissaan. But the Chinese people are afraid. Mutta Kiinan kansa on peloissaan. It has been afraid since 11 September. Se on ollut peloissaan syyskuun 11. päivästä alkaen.
 • frightened
  us
  Most will be exhausted, many disorientated, frightened or frail. Suurin osa heistä on uupuneita, monet ovat poissa tolaltaan, peloissaan tai fyysisesti heikkoja. As the Hungarians say, it is better to be frightened than to take fright. Kuten unkarilaiset sanovat, on parempi olla peloissaan kuin pelästyä. If you look, for example, at Canada, it almost seems frightened to have its name on products. Kanadahan tuntuu olevan lähes peloissaan siitä, että sen nimi esiintyy tuotemerkinnöissä.
 • scared
  us
  Hungarians, however, are starting to feel scared. Unkarilaiset alkavat kuitenkin olla peloissaan. I would say to Mr Kirkhope that at least my party leader speaks about the issue, whereas Mr Cameron seems far too scared even to speak of it at all! Haluan sanoa jäsen Kirkhopelle, että ainakin minun puolueeni johtaja puhuu tästä asiasta, kun taas puoluejohtaja Cameron tuntuu olevan aivan liian peloissaan puhuakseen siitä sanaakaan! I therefore think that humans also fail to understand horses when they are scared, or when they try to defend themselves. Instead, people treat this behaviour as disobedience. Katsonkin, että ihmiset eivät myöskään aina ymmärrä hevosia, jotka ovat peloissaan tai yrittävät puolustaa itseään, vaan pitävät tällaista käyttäytymistä tottelemattomuutena.
 • terrified
  us
  I have heard from school secretaries who signed this in error and are terrified and who have paid over money. Olen kuullut, että jotkut koulujen sihteerit ovat allekirjoittaneet paperin vahingossa. He ovat todella peloissaan ja he ovat maksaneet. There is also another generation of children on the other side of the border who are too terrified to go to school in case the bus they are riding in is blown up. Rajan toisella puolella on toinen sukupolvi lapsia, jotka ovat liian peloissaan mennäkseen kouluun, sillä heitä kuljettava bussi saattaisi räjähtää.

Sanan peloissaan määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja