TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatReseptitHoroskooppiViihde

Sanan peräkkäinen käännös suomi-englanti

 • consecutiveMr President, this is the second consecutive part-session during which tourism has occupied an important place. Arvoisa puhemies, tämä on toinen peräkkäinen täysistunto, jossa matkailulla on merkittävä osuus. This is the third consecutive year the Court has found the accounts to be free from material misstatements and reliable. Tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, kun tilintarkastustuomioistuin toteaa, että tilinpäätöksessä ei esiinny olennaisesti virheellisiä tietoja ja että se on luotettava. Each consecutive enlargement has resulted in greater inequality between the richest and the poorest regions in the Community. Jokainen peräkkäinen laajentuminen on lisännyt epätasa-arvoa yhteisön rikkaimpien ja köyhimpien alueiden välillä.
 • successive
  us
  This agreement will be the sixth successive protocol between the EU and Ivory Coast. Tämä sopimus on kuudes peräkkäinen EU:n ja Norsunluurannikon välinen pöytäkirja. Contrary to what we hear from the Eurosceptics, this is the third successive year that the European Parliament has kept below the 20% administrative cost limit. Toisin kuin mitä euroskeptikot ovat väittäneet, tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, jona Euroopan parlamentti on pitänyt hallintomenot 20 prosentin rajan alapuolella. They had won the title for five successive years.
 • back-to-backRuth and Gehrig hit back-to-back home runsThey sat through two back-to-back moviesWe lived in a row of back-to-back houses
 • sequential
 • subsequent
  us
  Growth was dampened by a softening of the global economy in 2001, but picked up in the subsequent years due to strong growth in China

Sanan peräkkäinen määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • kolme peräkkäistä vuotta kolme vuotta, jotka seuraavat toinen toistaan
 • Ketjun peräkkäiset nivelet.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja