ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihdeVaihtoautot

Sanan perinne käännös suomi-englanti

 • tradition
  us
  This is becoming a tradition, Mr Corbett. Tästä on tulossa perinne, hyvä Richard Corbett. This is the start of what must become a tradition. Tämä on tärkeä perinne, jota on jatkettava. In Slovakia this broadcasting has an 80-year-old tradition. Slovakiassa näillä lähetyksillä on 80 vuoden perinne.
 • heritage
  us
  As has been said before, linguistic diversity is a heritage of which we Europeans are proud, and so we should be. Kuten aiemmin todettiin, kielellinen monimuotoisuus on perinne, josta me eurooppalaiset olemme syystäkin ylpeitä. Mr President, ladies and gentlemen, innovation and research have to be a shared heritage and not a privilege for the few. Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, innovoinnin ja tutkimuksen on oltava yhteinen perinne eikä harvojen etuoikeus. Clearly, countries with a rich history, tradition and culture, such as Greece, have nothing to lose by promoting their cultural heritage and values. On selvää, että sellaiset maat kuten Kreikka, joilla on rikas historia, perinne ja kulttuuri, eivät menetä mitään edistämällä kulttuuriperintöään ja arvojaan.

Sanan perinne määritelmät

 • pitkään käytössä ollut tapa

Esimerkit

 • Mämmin syöminen pääsiäisenä on suomalainen perinne.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja