TV-ohjelmatReseptitNauris.fiBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan perinpohjainen käännös suomi-englanti

 • thorough
  uk
  us
  We then set up a Commissioners' group under President Prodi to make a thorough analysis. Me muodostimme puheenjohtaja Prodin johdolla komission jäsenten ryhmän, jonka tehtävänä oli laatia perinpohjainen tilanneanalyysi. We feel that this is a good way to start a thorough debate aimed at the revival of Europe. Meistä tuntuu, että tämä on hyvä tapa käynnistää perinpohjainen keskustelu, jonka tavoitteena on elvyttää Euroopan unioni. We must launch a thorough debate on the Constitution and what it means for the future of Europe. Meidän on aloitettava perinpohjainen keskustelu perustuslaista ja sen merkityksestä Euroopan tulevaisuudelle.
 • ceremonious
 • circumstantial
  It is unlikely he will be convicted; the evidence against him is circumstantial at best.the circumstantials of religion
 • longwinded
 • minute
  uk
  You have twenty minutes to complete the testWait a minute, I’m not ready yet!We need to be sure these maps are accurate to within one minute of arc
 • complete
  us
  The report that she presented in committee was truly balanced and largely complete. Hänen valiokunnassa esittelemänsä mietintö oli todella tasapainoinen ja kaikin puolin perinpohjainen. – I thank the Commissioner for his reply, which was complete and very informative. – Minä kiitän komission jäsentä vastauksesta, joka oli perinpohjainen ja hyvin informatiivinen. I therefore agree with you that before the forthcoming enlargement, a comprehensive institutional reform must be completed. Olen siis samaa mieltä kanssanne siitä, että ennen seuraavaa laajentumista on toteutettava perinpohjainen toimielinten uudistus.
 • exhaustive
  Perhaps indeed a little too exhaustive. Ehkä mietintö on jopa hiukan liian perinpohjainen. The report is comprehensive, wide-ranging and exhaustive. Mietintö on kattava, laaja-alainen ja perinpohjainen. We made an exhaustive list.
 • full
  us
  We had a full internal debate on this two or three years ago. Tästä käytiin perinpohjainen sisäinen keskustelu pari, kolme vuotta sitten. As he has just said, it presents a very broad and very full picture of the human rights situation viewed from a number of angles. Kuten esittelijä itse kertoikin, se on erittäin laaja ja perinpohjainen esitys ihmisoikeustilanteesta useista eri näkökulmista tarkasteltuna. It is clear that full and necessary articulation of arguments will ensure that decision-making in the enlarged Union is never easy. On selvää, että asioiden välttämätön ja perinpohjainen perusteleminen ei tee päätöksenteosta milloinkaan helppoa laajentuneessa unionissa.
 • profound
  us
  This reflects a marked and profound change in approach and attitude. Tämä osoittaa, että toiminnassa ja asenteissa on tapahtunut selvä ja perinpohjainen muutos. Having a child is physically and emotionally demanding, and is a profound experience for any woman. Lapsen saaminen on fyysisesti ja psyykkisesti vaativaa, ja se on kaikille naisille perinpohjainen kokemus. This structural reform will only succeed if it is accompanied by a profound change in the administrative culture. Rakenteen uudistaminen onnistuu ainoastaan siinä tapauksessa, että hallinnon kulttuurissa tapahtuu samanaikaisesti perinpohjainen muutos.
 • rigorous
  us
  a rigorous officer of justicea rigorous execution of lawa rigorous inspection
 • thoroughgoing
  us
  Ralf Walter is active on that score and - you know what he is like - he is a thoroughgoing person in this respect. Ralf Walter toimii aktiivisesti tällä saralla ja - kuten tiedätte - hän on perinpohjainen ihminen näissä asioissa. He did a thoroughgoing job of cleaning up the broken glass

Sanan perinpohjainen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja