BlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan perinteinen käännös suomi-englanti

 • traditional
  Traditionally our wine-making has evolved in Europe. Perinteinen viininvalmistus on saanut alkunsa Euroopassa. The traditional family is no longer the norm. Perinteinen perhe ei enää ole pääsääntö. In short, traditional legislation is changing. Lyhyesti sanottuna, perinteinen lainsäädäntö on muuttumassa.
 • classic
  These changes in form apart, this is a classic budget in every respect. Näitä muotoa koskevia muutoksia lukuun ottamatta tämä on joka mielessä perinteinen talousarvio. This is a classic method of adapting fundamental European Union treaties. Tämä on perinteinen tapa muokata Euroopan unionin perussopimuksia. We have to prove that the classic, multi-level model of our society is sufficiently sound. Meidän on osoitettava, että yhteiskuntamme perinteinen monitasoinen malli on riittävän vakaa.
 • orthodox
  us
  The Act states that the Bulgarian Orthodox Church is traditional to Bulgaria and exempt from registration. Lain mukaan Bulgarian ortodoksikirkko on massa perinteinen kirkko, jonka ei tarvitse rekisteröityä.

Sanan perinteinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja