ReseptitHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fi

Sanan perustava käännös suomi-englanti

 • elementary
  Religious freedom is an elementary human right, which you must press for! Uskonnonvapaus on perustava ihmisoikeus, johon yritätte puuttua!
 • architectonic
 • basic
  Child welfare is a fundamental concern and a basic objective. Lasten hyvinvointi on perustava asia ja perustava tavoite. That is a basic error in the system. Tämä on perustava virhe järjestelmässä. That is an important and basic premise. Tämä on merkittävä ja perustava lähtökohta.
 • fundamental
  us
  Child welfare is a fundamental concern and a basic objective. Lasten hyvinvointi on perustava asia ja perustava tavoite. This is a fundamental issue for this Parliament. Tämä on perustava kysymys tälle parlamentille. It is a fundamental parliamentary right. Se on perustava parlamentaarinen oikeus.
 • constitutive
 • foundational
  Madam President, ladies and gentlemen, the directive presented by Commissioner Vitorino will be the foundational European draft law on immigration into Europe. Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, komission jäsenen Vitorinon esittelemä direktiivi on perustava eurooppalainen lakiluonnos Eurooppaan suuntautuvasta maahanmuutosta.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja